Magyarország

Gyújtótekercsek elhajlott érintkezőinek detektálása

Elhajlott érintkezők ellenőrzése.

A szoftver pontosan méri az egyes érintkezők koordinátái és a munkadarab szélei közötti távolságot, miközben kompenzálja a munkadarab dőlését. Az XG sorozat Profil pozíció-változás eszköze egy vizsgálat alatt több élpozíciót vizsgál, csökkentve a beállítások beviteléhez szükséges időt.

Előny

A korábban alkalmazott ellenőrzési módszer az érintkezők feletti és alatti régiók kijelöléséből állt, és egyszerű képalkotó szenzorok felhasználásával ellenőrizte az érintkezők jelenlétét ezekben a régiókban. Miközben a módszer sikeresen észlelte az ellenőrzött régióba behajló jelentősen meghajlott érintkezőket, nem tudta pontosan ellenőrizni az érintkezők pozícióját. A több pont észlelésére is képes gépi képfeldolgozó berendezés használatával lehetővé vált az elhajlott érintkezők nagy pontosságú vizsgálata.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.