Magyarország

Vezérműtengely öntési porozitás ellenőrzése

Felületi öntési porozitások észlelése forgó vezérműtengelyeken.

A bütykök ellenőrzésekor a tükrös reflexió területe a tengely forgási helyzetével változik. Az XG sorozat támogatja a bonyolult formákat azáltal, hogy a forgó tengely szervójától kapott forgásszögre vonatkozó információkat továbbítja a gépi képfeldolgozó berendezés memóriájába. Ezért az alkatrészek ellenőrizhetők egy meghatározott régióban, amely bizonyos körülményektől függően változik.

Előny

Az öntési porozitásokat régebben minden egyes darab szemrevételezésével ellenőrizték. Ez észlelési hibákkal és az ellenőrzéshez társuló magas költségekkel járt. A gépi képfeldolgozó berendezés most megbízhatóan ellenőrzi az összes alkatrészt, és alacsonyabb ellenőrzési költségei vannak.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.