Magyarország

Nem megfelelően összeszerelt biztosítékdobozok detektálása

A dobozban lévő összes biztosíték színének és orientációjának ellenőrzése.

A 2 megapixeles felbontású kamerák egyetlen vizsgálattal ellenőrizhetik az összes kritériumot, még akkor is, ha az alkatrészek számos ellenőrzendő területtel rendelkeznek. A dedikált digitális jelfeldolgozó processzorok által végzett gyors feldolgozás lehetővé teszi a percenként vizsgált alkatrészek számának növelését, még nagy terhelésű ellenőrzések esetén is.

Előny

A korábbi szemrevételezéssel tévedés miatt hibák is átjutottak a vizsgálaton. A gépi képfeldolgozó berendezés hatékonyan ellenőrzi az összes alkatrészt, hibázás nélkül.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.