Magyarország

Hibás biztonságiövcsatok azonosítása

Rossz típusú biztonságiövcsatok azonosítása az apró alakeltérések mérésével.

Különböző módszerekkel lehet észlelni a rossz típusú biztonságiövcsatot, valamint a bal és a jobb csat közötti különbségeket. Ahogy az alábbi példa mutatja, az XG sorozat megméri a méreteket a csatok megbízható azonosítása érdekében, még akkor is, ha csak apró alakbeli eltérés van közöttük.

Előny

A rossz típusú biztonságiövcsatokat régebben szemrevételezéssel azonosították. A rendkívül magas napi termelési mennyiség miatt az ellenőrzések nagyon időigényesek voltak, és esetenként hibák is előfordultak. A gépi képfeldolgozó berendezés használata ebben a folyamatban lehetővé teszi az összes alkatrész ellenőrzését, és kiküszöböli a hibákat.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.