Magyarország

Nem megfelelő fogaskerekek észlelése

Rossz típusú fogaskerekek azonosítása a fogaskerekek átmérőjének vagy a fogak számának eltérései alapján.

Az XG sorozat egy normalizált korrelációs mintázat-keresést használ, amely lehetővé teszi a stabil észlelést akkor is, ha eltérések vannak a munkadarab felületében vagy a háttér fényerejében és színében.

Előny

A rossz típusú fogaskerekeket korábban az összeszerelés során ellenőrizték. Időnként a rossz fogaskereket akkor fedezték fel, miután már beszerelték, ami csökkentette a termelékenységet. Az XG sorozat a felszerelés előtt ellenőrzi a hibás fogaskerekeket a teljesen automatizált gyártósorokon, megelőzve az összeszerelési hibákat.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.