Magyarország

Hibás összekötőrudak azonosítása

Rossz típusú összekötőrudak azonosítása a teljes hossz és furatmérő mérésével.

Az összekötőrudak szállítása előtt azokat egy sablonba helyezik, hogy megmérjék a furat átmérőjét és a teljes hosszát, hogy a kissé eltérő típusú rudakat megbízhatóan fel lehessen ismerni.

Előny

Mivel a rossz típusú összekötőrudakat korábban szemrevételezéssel ellenőrizték a gyártósorba kerülése előtt, ha egyik hiányzott, akkor az üzemeltetőnek meg kellett állítania a gyártósort. A gépi képfeldolgozó berendezés használata kiküszöböli a gyártósor ilyen leállítását.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.