Magyarország

Az alkatrészekre felhordott zsírmennyiség érzékelése

Az alkatrészekre felhordott zsírmennyiség azonosítása gépi képfeldolgozó berendezés használatával.

1. A HSV (színárnyalat-telítettség-érték) színkiemelés módszerek stabil észlelést biztosítanak akkor is, ha a zsír és a munkadarab felületének színárnyalatai változnak. 2. A kenőanyag felvitele mellett a gépi képfeldolgozó berendezés képes felmérni a zsír mennyiségét is a felület alapján, hogy megállapítsa, megfelelő-e a felhordott mennyiség.

Előny

Az alkatrészekre felhordott zsír mennyiségét korábban színérzékelőkkel azonosították. Az érzékelők csak azt tudták észlelni, hogy felhordták-e a zsírt, és néha nem elegendő mennyiségű zsírral ellátott alkatrészeket hagytak áthaladni. A gépi képfeldolgozó berendezés megbízhatóan hibásnak azonosítja a nem elegendő zsírral ellátott alkatrészeket.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.