Magyarország

Hiányzó tömítőgyűrűk ellenőrzése az EGR-szelepek összeszerelése közben

Hiányzó vagy elmozdult tömítőgyűrűk ellenőrzése az EGR-szelepek összeszerelése közben.

1. Az öntött alkatrészek színárnyalatának eltérése érzékelési hibákat okozott az érzékeléshez szokásos gépi képfeldolgozó berendezés használatánál. Az XG sorozat Mintakeresés eszköze stabil érzékelést biztosít, még a háttérszínek változása esetén is. 2. Az XG sorozat ultrakompakt, 12 mm-es (0,47") négyzet alakú kamerái és oldalnézeti tartozékai lehetővé teszik, hogy a szenzorokat kis helyre is be lehessen szerelni.

Előny

A hiányzó és az elmozdult tömítőgyűrűket korábban vizuálisan ellenőrizték a préselés előtt. Néha nehéz volt meglátni az alkatrészeket, és a módszer nem volt következetes. A gépi képfeldolgozó berendezés használata az összes alkatrész stabil ellenőrzését teszi lehetővé.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.