Magyarország

A munkadarab elhelyezkedésének ellenőrzése forró kovácsológépben

A munkadarab elhelyezkedésének automatikus ellenőrzése forró kovácsolás közben.

1. Mivel a munkadarabok vörösen izzó fémek, az infravörös fénytől elmosódottnak látszanak, ha monokróm kamerával fényképezik. Az XG sorozat színes kamerákat használ tiszta, jó kontrasztú képek rögzítéséhez. 2. Az ellenőrzés korábbi módszerei az emberi kezelők érzékelésére támaszkodtak a munka elvégzésénél. A megapixeles kamerák használata nagy pontosságú mérést tesz lehetővé az elmozdulás pontos ellenőrzése céljából.

Előny

Mivel a sajtolási ciklusok 3 és 5 másodperc között vannak, a kezelőnek korábban folyamatosan ellenőriznie kellett a munkadarabokat, és esetenként hibák is előfordultak. A gépi képfeldolgozó berendezés használata stabil ellenőrzést tesz lehetővé és csökkenti a szükséges alkalmazottak számát.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.