Magyarország

Motortekercselések vizsgálata és forrasztási hibák ellenőrzése

Gépi képfeldolgozó berendezés használata a hibás motortekercselések (kötések) és forrasztás észlelésére.

1. A HSV színkivonás lehetővé teszi az apró színkülönbségek pontos kiemelését. 2. A minimális telítettség értékének beállítása (az S HSV-ben) lehetővé teszi a stabil észlelést olyan körülmények között, amikor a környezeti megvilágítás változik, vagy a fényes részek visszatükröződnek.

Előny

A motortekercselések és a forrasztások hibáit régebben monokróm kamerákkal felszerelt gépi képfeldolgozó berendezéssel ellenőrizték. A vezetékek, az érintkezők és a forrasztás közötti különbségek észlelése nehéz és instabil volt. Az XG sorozat színes kamerái stabil érzékelést biztosítanak.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.