Magyarország

Dudorok pozíciójának érzékelése

Dudorok pozíciójának érzékelése a hajlítás előtt.

A gépi képfeldolgozó berendezés széles területen teszi lehetővé a felület vizsgálatát. A Folt eszköz és a Finom szín használható a dudorok helyének észlelésére a színváltozás fokának megfigyelésével. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a szenzor kezelje a különböző változatokat anélkül, hogy be kellene állítani az érzékenységet az egyes sorozatok között.

Előny

Korábban száloptikás érzékelőket vagy színérzékelőket használtak a dudorok helyzetének észlelésére. Ez a módszer érzékelési hibákat okozott, amikor a pontokat vagy az egyes sorozatok közötti felületi különbségeket dudornak érzékelte. A gépi képfeldolgozó berendezés használata során a hibák felfedezéséért felelős működési problémák és a gyártósor leállásai megszűntek.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.