Magyarország

Vezetőfurat érzékelése a járműkarosszéria összeszerelése során

Gépi képfeldolgozó berendezés használata a robot vezérlésére nehéz alkatrészek beszerelésénél.

Az XG sorozat Mintakeresés és többpontos szélérzékelés funkciói rugalmas keresést tesznek lehetővé és sokféle típusú munkadarabot, illetve felületi állapotot támogatnak.

Előny

Korábban sok különböző munkadarab helyzetének felismerése volt a vezetőfurat észlelésének legnehezebb része a jármű karosszériájának összeállításakor, és megakadályozta a folyamat automatizálását. A gépi képfeldolgozó berendezés használata lehetővé teszi az automatizálást.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.