Magyarország

Fogaskerékfog szögének érzékelése

A fogak szögének mérésével ellenőrzi az alkatrészt, hogy az a megfelelő szögben legyen beszerelve.

Az Élváltozás eszköz képes megtalálni a legjobban illeszkedő kört, amely megfelel az alkatrésznek, majd megállapítja a középpontját. Ezzel egyidejűleg érzékelve a munkadarab fogazását, az XG nagy sebességgel és nagy pontossággal képes megállapítani a forgási szöget.

Előny

Korábban a munkadarabot forgatták és száloptikás érzékelőt használtak a fogak közötti rések érzékeléséhez, hogy azok a megfelelő szögben álljanak. Ezzel a módszerrel az volt a probléma, hogy a pozicionálás időigényes volt, és az alkatrészek középső helyzetének eltolódása észlelési hibákat okozott. Az XG képes megoldani ezt a problémát.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.