Magyarország

A biztonságiövcsatok feliratainak optikai karakterfelismerése (OCR)

A gépi képfeldolgozó berendezés felismeri a biztonságiövcsatokra nyomtatott karaktereket.

Az OCR ellenőrzés egyik legnagyobb akadálya, amelyet le kell küzdeni, a megfelelő megvilágítás kiválasztása a nyomtatott karakterek kihangsúlyozásához. A KEYENCE világítást és lencséket is szállít annak érdekében, hogy teljes megoldást kínáljon ügyfeleinek. A KEYENCE eredeti OCR funkciója is képes stabil ellenőrzésre akár változó nyomtatási sűrűség, változó karakterméret, sőt, ferde karakterek esetén is.

Előny

A biztonsági öv csatjára nyomtatott karaktereket korábban szemrevételezéssel ellenőrizték, és az alkalmi hibák eredményeként rossz típusú csat került a folyamatba. Mivel a járművek biztonsági övei biztonsági alkatrészek, soha nem fordulhat elő olyan tévedés, mint egy rossz biztonságiövcsat beszerelése. A gépi képfeldolgozó berendezés használata ebben az alkalmazásban lehetővé teszi az összes alkatrész megbízható ellenőrzését, és kiküszöböli azt, hogy rossz alkatrész kerüljön a folyamatba.

ISMERJE MEG RÉSZLETESEN A TERMÉKET

  • Az XG sorozat magas szintű kamerarendszer-technológiát alkalmazva biztosítja a rugalmasságot és a hatékonyságot az alkalmazási területek széles körének ellátásához.

  • Az XG sorozat standard programozást biztosít közvetlenül a vezérlőn keresztül, vagy fejlett programozást az opcionális Vision Editor számítógépes szoftverrel.

  • Nagy teljesítményű, ikonokkal irányított rendszer könnyen használható eszközökkel – bárki által könnyen beállítható.

  • A CV-5000 sorozat rendelkezik a legtöbbféle kameratípussal a kategóriájában, így az optimális kamerát választhatja a különféle alkalmazások széles köréhez.

  • Az iparág legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó motorját alkalmazó kamerák nagy választékának köszönhetően rendkívüli rugalmasságot biztosít.