Intelligens érzékelők

A művelet engedélyezésére/letiltására specializálódott mesterséges intelligencia lehetővé teszi az automatikus beállítást és a stabil teljesítmény megőrzését. A minden szükséges funkciót tartalmazó intelligens kamerák és ultrakompakt kameraérzékelők széles választékának köszönhetően ez a szenzor bármilyen területen használható.

Lézeres távolságérzékelő pozíciókövetéssel a magasság pontos ellenőrzéséhez – még nem megfelelően elhelyezett tárgyak esetén is.

Az intuitív, mesterséges intelligencián alapuló algoritmusok segítségével páratlan stabilitást érhet el. A stabil eredményekhez nincs szükség programozási ismeretekre.

Bemutatunk egy új, nagy teljesítményű fejet az IL sorozathoz, amely a legbonyolultabb észlelési feladatoknál is stabil teljesítményt biztosít.

A GT2 sorozatban megtalálható Scale Shot System fejlettebb a hagyományos tapintószenzoroknál, és ma egy ceruza jellegű érzékelőfej formájában is elérhető.

Az intelligens I sorozat kiváló költség–teljesítmény arányú, nagy pontosságú érzékelőket tartalmaz, amelyek a legfejlettebb funkciókat kínálják a helyszíni tevékenységekhez.

Az ÚJ Open Field megoldással jelentős mennyiségű kábelezést takaríthat meg.

Bemutatjuk az FW sorozatot – ezekre a szívós, multireflektív érzékelőkre nincs hatással a céltárgy anyaga, színe és csillogása.