Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. A KEYENCE elkötelezettsége a WEEE-irányelv mellett
     3. a hollandiai

     A KEYENCE elkötelezettsége a hollandiai WEEE-irányelv mellett

     Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól szóló irányelv (WEEE – 2002/96/EK) 2005. augusztus 13-án lépett hatályba egész Európában. Célja az elektromos és elektronikus berendezések hulladékba kerülésének megelőzése, valamint az újrafelhasználás, az újrafeldolgozás és a hasznosítás egyéb formáinak szabályozása. Az alábbiakban a KEYENCE bejelenti a WEEE irányelven alapuló újrahasznosítási rendszerét.

     A WEEE-irányelvről bővebb információt az alábbi hivatkozásra kattintva olvashat:
     Elektromos és elektronikus berendezések hulladékai (Európai Bizottság)

     Ezen irányelv keretein belül a KEYENCE termékei a B2B termékek kategóriába vannak sorolva, és a WEEE irányelv szerint vannak megjelölve. Az áthúzott kerék szimbólum minden olyan terméken megjelenik, amelyeket újra kell hasznosítani.

     Ha az áthúzott kerék szimbólum látható a tőlünk vásárolt terméken, kérjük, vegye figyelembe a következőket, és az alábbiak szerint ártalmatlanítsa azt:

     A gyártók működési költségeinek bármilyen új növekedése általában a termék árának emelkedésében tükröződik.
     A KEYENCE azonban úgy döntött, hogy nem növeli termékeinek árát.

     A KEYENCE újrahasznosítási szerződést kötött az Európai Fejlett Újrahasznosítási Hálózattal (EARN), és fedezi az összes berendezés kezelésével, újrahasznosításával és helyreállításával kapcsolatos költségeket onnantól, hogy az megérkezik az EARN partneri intézményeibe. A KEYENCE emellett fedezi az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak az EARN partneri intézményeibe történő szállításának költségeit is.

     Kérjük, kattintson az alábbi hivatkozásra, és töltse ki az űrlapot, amikor ártalmatlanítja a tőlünk vásárolt elektromos és elektronikus berendezések hulladékát. Az EARN felveszi Önnel a kapcsolatot a begyűjtés megszervezéséhez.

     Begyűjtési űrlap

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier