Legutóbbi keresések
  Sorozat ( találat)
   Modellek ( találat)
    Kulcsszavak
     1. Kezdőlap
     2. A KEYENCE elkötelezettsége a WEEE-irányelv mellett
     3. Részletek

     A KEYENCE elkötelezettsége a WEEE-irányelv mellett (Részletek)

     Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól szóló irányelv (WEEE – 2002/96/EK) 2005. augusztus 13-án lépett hatályba egész Európában. Célja az elektromos és elektronikus berendezések hulladékba kerülésének megelőzése, valamint az újrafelhasználás, az újrafeldolgozás és a hasznosítás egyéb formáinak szabályozása. Az alábbiakban a KEYENCE bejelenti a WEEE irányelven alapuló újrahasznosítási rendszerét.

     A WEEE-irányelvről bővebb információt az alábbi hivatkozásra kattintva olvashat:
     Elektromos és elektronikus berendezések hulladékai (Európai Bizottság)

     Ezen irányelv keretein belül a KEYENCE termékei a B2B termékek kategóriába vannak sorolva, és a WEEE irányelv szerint vannak megjelölve. Az áthúzott kerék szimbólum minden olyan terméken megjelenik, amelyeket újra kell hasznosítani.

     Ha az áthúzott kerék szimbólum látható a tőlünk vásárolt terméken, kérjük, vegye figyelembe a következőket, és az alábbiak szerint ártalmatlanítsa azt:

     A gyártók működési költségeinek bármilyen új növekedése általában a termék árának emelkedésében tükröződik. A KEYENCE azonban úgy döntött, hogy nem növeli termékeinek árát, hanem megosztja ezeket az új költségeket az ügyfeleivel.

     Megközelítésünk ennek az új kihívásnak a megosztására:

     • A KEYENCE fedezi az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak kezelése, újrahasznosítása és helyreállítása érdekében felmerülő költségeket a vonatkozó törvényben és szabályozásban kitűzött célok eléréséhez.
     • A KEYENCE fedezi az adatkezelés és a kormányzati szervek számára történő beszámolás költségeit, hogy igazolja a WEEE-irányelv összes adminisztratív követelményének való megfelelést.
     • Cserébe a KEYENCE azt kéri ügyfeleitől, hogy fizessék meg az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak a KEYENCE által kijelölt újrahasznosítóba történő szállításának költségeit.
     A KEYENCE újrahasznosítási szerződést kötött az Európai Fejlett Újrahasznosítási Hálózattal (EARN), és fedezi minden berendezés kezelésével, újrahasznosításával és helyreállításával kapcsolatos költségeket onnantól, hogy az megérkezik az EARN partneri intézményeibe.

     Az Ön felelőssége az EARN partneri intézményeibe történő begyűjtés megszervezése és a szállítás költségeinek megfizetése.

     Kérjük, kattintson az alábbi hivatkozásra, és töltse ki az űrlapot, amikor ártalmatlanítja a tőlünk vásárolt elektromos és elektronikus berendezések hulladékát. Az EARN felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa a címről és az elektromos és elektronikus berendezések hulladékának szállításához szükséges minden információról.

     Begyűjtési űrlap

     Vissza a tetejére

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Székház:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Tel: +36 1 802 7360
     E-mail: info@keyence.eu
     Karrierlehetőségek: KEYENCE Karrier