International Belgium

Controleren van een doel-zitting

Checking target seating

Bewerken

Controleren van een doel-zitting

Voordeel

Controleren van het goed zitten van een werkstuk op een verwerkingsmachine die niet correct werkt is moeilijk. De AP-V80W reeks echter maakt stabiele detectie mogelijk met zijn grote duurzaamheid, IP67 behuizing, en een herhaalbaarheid van ± 0,5%.

TOON DE DETAILS VAN HET PRODUCT

  • Met zijn omgevingsbestendigheid, uitstekende zichtbaarheid, gebruiksgemak, en een thermometerfunctie is de digitale druksensor voor zware toepassingen uit de GP-M-reeks de nieuwe standaard. Dankzij een breed drukbereik van -100 kPa tot +40 MPa kan de sensor worden gebruikt voor het meten van gas, vloeistof en mist. De compacte behuizing integreert een versterker en indicator in een IP67-behuizing die bruikbaar is in omgevingen van -20 tot +80°C. Het robuuste ontwerp is ook bestand tegen schokken tot 50 G en trillingsversnellingen tot 20 G. Het 3-stappen-installatieproces, en het niet-verstoppend vlak membraan, zorgen ervoor dat demontage en reiniging eenvoudig zijn. De onderdrukking van de omgevingstemperatuur zorgt voor zeer nauwkeurige metingen. Druk en temperatuur worden gelijktijdig bewaakt, en de LED geeft in één oogopslag de status aan. Deze unit is ook compatibel met IO-Link, waardoor eenvoudig beheer en bewaking van op afstand mogelijk is door de gegevens digitaal door te sturen naar een PLC of PC.

  • AP-V80W reeks druksensorkop van KEYENCE, ontworpen met roestvrijstalen constructie uit één deel, zijn duurzaam en kunnen vloeistoffen zoals olie, water en nevel detecteren.