Slimme sensoren

Kunstmatige intelligentie, gespecialiseerd in go- versus no go-detectie, maakt automatische installatie en stabiele prestaties mogelijk. Deze sensor kan overal worden gebruikt, door het brede programma van alles-in-een slimme camera's en ultracompacte camerasensoren.

Op beeldvorming gebaseerde lasersensor voor nauwkeurige hoogtebepaling, zelfs met verkeerd uitgelijnde doelen.

Bereik ongeëvenaarde stabiliteit door gebruik te maken van een intuïtief kunstmatige intelligentiealgoritme. Geen kennis van visieprogrammering vereist voor stabiele resultaten.

Introductie van een nieuwe kop met hoge prestaties voor de IL-reeks. Stabiele prestaties voor de meest veeleisende detectie.

Het Scale Shot-systeem in de GT2-reeks verbetert de technologie van conventionele contactsensoren en is nu geconcentreerd in een potloodachtige sensorkop.

De intelligente I-reeks bestaat uit een gamma zeer nauwkeurige sensoren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de meest geavanceerde functies voor werkzaamheden op locatie.

Bereik grote besparingen in draden met het NIEUWE open veld.

Introductie van de FW-reeks, een robuuste, super meervoudig reflecterende sensor die niet wordt beïnvloed door materiaal, kleur of glans van het doel.