Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. KEYENCE's engagement t.o.v. de WEEE richtlijn voor Nederland

     KEYENCE's engagement t.o.v. de WEEE richtlijn voor Nederland

     De richtlijn in verband met elektrisch en elektronisch afval (WEEE – 2002/96/EC) werd in Europa van kracht op 13 augustus 2005. Het doel ervan is het voorkomen van elektrisch en elektronisch afval, en het herbruiken, het recycleren ervan, samen met andere vormen van hergebruik. In wat hierna volgt verduidelijkt KEYENCE zijn recyclagewerkwijze, steunend op de WEEE-richtlijn.

     Meer informatie over de WEEE-richtlijn kan u vinden via de link hieronder:
     Elektrisch en elektronisch afval (Europese Commissie)

     Binnen deze richtlijn worden producten van KEYENCE gerangschikt als B2B-producten, en worden ze gemerkt als beantwoordend aan de WEEE-richtlijn. Het doorkruiste wielsymbool is zichtbaar op alle producten die moeten gerecycleerd worden.

     Indien het doorkruiste wielsymbool zichtbaar is op een product dat u van ons kochtgelieve dan nota te nemen van het volgende en voer het product af zoals hieronder beschreven:

     Elke stijging in de werkkosten van de fabrikanten leidt in veel gevallen tot een prijsstijging van het product. KEYENCE besloot nochtans de prijzen van zijn producten niet te verhogen.

     KEYENCE sloot een recyclage-overeenkomst af met het European Advanced Recycling Network (EARN) en zal alle kosten dekken voor behandeling, recyclage en herwinning van de apparatuur bij aankomst in de bedrijven van de EARN-partner. Verder betaalt KEYENCE de kosten voor het transport van uw WEEE naar de installaties van de EARN-partner.

     Het is uw bevoegdheid om het transport naar de installaties van de EARN-partner te regelen.

     Klik op de link hieronder en vul het formulier in bij het afvoeren van uw bij ons gekochte WEEE. EARN zal contact met u opnemen om het adres mede te delen en alle verdere informatie, nodig voor het transport van uw WEEE.

     Verzamelformulier

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite