Zoekgeschiedenis
  Reeks ( resultaten)
   Modellen ( resultaten)
    Zoekterm
     1. Home
     2. KEYENCE's engagement t.o.v. de WEEE richtlijn

     KEYENCE's engagement t.o.v. de WEEE richtlijn

     De richtlijn in verband met elektrisch en elektronisch afval (WEEE – 2002/96/EC) werd in Europa van kracht op 13 augustus 2005. Het doel ervan is het voorkomen van elektrisch en elektronisch afval, en het herbruiken, het recycleren ervan, samen met andere vormen van hergebruik. In wat hierna volgt verduidelijkt KEYENCE zijn recyclagewerkwijze, steunend op de WEEE-richtlijn.

     Zie voor meer informatie over de WEEE-richtlijn de link hieronder:
     Elektrisch en elektronisch afval (Europese Commissie)

     Binnen deze richtlijn worden producten van KEYENCE gerangschikt als B2B-producten, en worden ze gemerkt als beantwoordend aan de WEEE-richtlijn. Het doorkruiste wielsymbool is zichtbaar op alle producten die moeten gerecycleerd worden.

     Indien het doorkruiste wielsymbool zichtbaar is op een product dat u van ons kocht, neemt u dan nota van het volgende en voer het product af zoals hieronder beschreven:

     Elke stijging in de werkkosten van de fabrikanten leidt tot een prijsstijging van het product. Toch besloot KEYENCE de prijzen van zijn producten niet te verhogen, maar deze kosten te delen met onze klanten.

     Onze benadering om deze uitdaging met u te delen is de volgende:

     • KEYENCE betaalt de kosten voor het behandelen, het recycleren en het herwinnen van de WEEE om te voldoen aan de doelen, vooropgesteld door de betrokken wetgeving en regels.
     • KEYENCE betaalt de kosten voor het datamanagement en het rapporteren aan het overheidsorgaan, om aan te tonen dat aan alle administratieve eisen van de WEEE richtlijn werd voldaan.
     • Als tegenprestatie vraagt KEYENCE aan zijn klanten de kosten te betalen voor het transport van uw WEEE naar de door KEYENCE aangenomen recycler.
     KEYENCE sloot een recyclage-overeenkomst af met het European Advanced Recycling Network (EARN) en zal alle kosten dekken voor de behandeling, de recyclage en de herwinning van de uitrusting bij aankomst bij de bedrijven van de EARN-partner.

     Het is uw verantwoordelijkheid te zorgen voor en te betalen voor het inzamelen en het transport naar de bedrijven van de EARN-partner.

     Klik op de link hieronder en vul het formulier in bij het afvoeren van uw bij ons gekochte WEEE. EARN zal contact met u opnemen om het adres mede te delen en alle andere informatie, nodig voor het transport van uw WEEE.

     Verzamelformulier

     Top pagina

     KEYENCE INTERNATIONAL (BELGIUM) NV/SA Hoofdkantoor:
     Bedrijvenlaan 5, 2800 Mechelen, Belgium
     Telefoon (België): +32 (0) 15 281 222
     Telefoon (Nederland): +31 (0) 40 20 66 100
     E-mail: info@keyence.eu
     Carrièremogelijkheden: KEYENCE Jobsite