1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

január 04, 2021

Tárgy :

2D kódadatok PC-re küldése egyszerűen

e-News@KEYENCE
2D kódadatok PC-re küldése egyszerűen
Ez az USB kommunikációs egység lehetővé teszi a prezentációs kódolvasást. Csak csatlakoztassa a kódolvasót számítógépre az adatok egyszerű átviteléhez: sokkal gyorsabb lesz, mint hagyományos módszerekkel.
Példák kamerarendszerek alkalmazására az élelmiszer- és gyógyászati iparban
A kamerarendszerek hozzájárulnak az élelmiszer- és gyógyszeripar megnövekedett igényeihez szükséges automatizáláshoz. Nézze meg ezeket a példákat kamerarendszer alkalmazására: segítségükkel jobb minőséget lehet elérni, és kiszűrhetők a hibás termékek.
Az új digitális mikroszkóp, amelyet már több mint 20 000 cég használ
A KEYENCE új terméke egy olyan digitális mikroszkóp, amely akár 6000×-es nagyításra is képes, miközben rugalmas megfigyelési képességeket és fókusztávolságot kínál.
Magasságkülönbség és alak mérése a gyártósoron
Az érintés nélküli mérésnek köszönhetően a céltárgy nem karcolódik, és a rendszer automatikusan kezeli a hibás elhelyezéseket. Az azonnali mérésre képes LJ-V7000 sorozat 100%-os, gyors és pontos gyártósori ellenőrzéseket végez.
Egy útmutató, amit érdemes elolvasnia, ha szeretne termékeket jelölni a nyomonkövethetőség érdekében
Jelölés, leolvasás és adatkezelés. Ez az útmutató nem csak a lézeres jelölés témakörét ismerteti részletesen, hanem a nyomonkövethetőséghez szükséges perifériákat, rendszerkonfigurációs példákat és egyéb alapismereteket is.
A munkahelyi problémák megoldása a KEYENCE két legújabb szenzorával
A KEYENCE vision szenzorai és lézeres elmozdulásérzékelői a termelési környezet által okozott sokféle problémát megoldhatnak, például a céltárgyak közötti eltérést vagy a céltárgyak hibás elhelyezését. Ismerje meg az egyes szenzorok funkcióit.
Kihívást jelent a profilmérő műszerek és mérőmikroszkópok használata?
Az IM-7000 sorozat képalkotásos mérőrendszere olyan problémákat old meg, mint a hosszú mérési idő és a kezelők közötti eltérő mérési eredmények. A méréshez csak helyezze el a tárgyat, majd nyomja meg a gombot – mindössze 3 másodperc!
Csökkentse jelentősen a mérési időt „6 az 1-ben” készülékkel!
Mérjen méreteket, érdességet és körvonalakat egyetlen gombnyomással! A VR sorozat lehetővé teszi a legtöbb rajzolási utasítás kezelését a felhasználó hozzáértésétől függetlenül.
Ezt az útmutatót mindenkinek látnia kell, aki a hatékonyság növelésére és a mérési idő csökkentésére törekszik.
A biztonsági reteszelőkapcsolók új nemzedéke
Az új GS sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
- Kompakt és robusztus
- Még a megereszkedett ajtók is rugalmasan működtethetők
- Egyszerűsített vezetékrendszer
- Kiváló védettség környezeti behatások ellen