1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

január 18, 2021

Tárgy :

Kompakt biztonsági reteszelő kapcsolók

e-News@KEYENCE
Kompakt biztonsági reteszelő kapcsolók
Az új GS-sorozat lehet a megoldás az összes ajtóval kapcsolatos gondjára
- Kompakt és robusztus
- Még a megereszkedett ajtók is rugalmasan működtethetők
- Egyszerűsített vezetékrendszer
- Kiváló védettség környezeti behatások ellen
Ismerje meg a KEYENCE kamerarendszerek lenyűgöző következetességét
Az elektromos járművek különféle környezetekben használt alkatrészeinek komoly elvárásoknak kell megfelelniük. A KEYENCE kamerarendszerei egyszerre tudnak ellenőrzést végezni két és három dimenzióban, és ezzel olyan következetességet érnek el, ami megfelel az ilyen elvárásoknak.
Mikroszkópok használata elektromos járműveknél
Bemutatjuk, hogy miért előnyös mikroszkópot használni a legfontosabb e-mobilitási összetevők – ECU-k, inverterek, akkumulátorok és motorok – fejlesztésénél és minőség-ellenőrzésénél.
Példák elektromos járművek alkatrészeinek lézeres jelölésére
Egyre nagyobb arányban használnak elektromos járműveket, és ezzel együtt egyre több területen van szükség termékek lézeres jelölésére. Ismerje meg a lézeres jelölés fő céljait és felhasználási területeit, valamint a legújabb trendeket 22 konkrét alkalmazási példánkon keresztül.
Nagy pontosságú gyártósori méretellenőrzés
A garantáltan pontos TM sorozat a vetített körvonal alapján következetesen méri a külső átmérőt, a szélességet és más méreteket.
Bemutatjuk a KEYENCE szívós és megbízható tapintószenzorát
A KEYENCE tapintószenzorai még zord körülmények között is jól teljesítenek, legyen szó olajos, poros vagy nedves környezetről. Ez a szenzor mindössze 8 mm-es ultrakompakt kialakítása ellenére kibír 200 millió mozgatást.
A 2D kódok üzleti használatának alapjai
A 2D kódokat rengetegféle célra használják az autóalkatrészektől a szállítólevelekig. Ismerje meg a különféle kódok felépítését, hátha segíteni fog a munkájában.
Azonnali tapintás és érintés nélküli mérés
A KEYENCE IM-7000 képalkotásosmérőrendszer-sorozatával azonnali tapintás és érintés nélküli méréseket végezhet a céltárgy elhelyezésével és egyetlen gombnyomással. Egyszerűen végezhet számtalan különböző mérést egyetlen eszközzel.
Következő generációs 3D mérés a maximális hatékonyság érdekében
A VR sorozat megoldja, amivel a hagyományos mérőrendszerek – optikai CMM-ek, érdességmérők és érintéses profilmérők – küszködnek. Az útmutató több részletes példát mutat arra, hogyan lehet az időigényes munkát hatékonyabbá tenni.