1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

március 29, 2021

Tárgy :

Megfigyelési példák a legújabb digitális mikroszkóppal

e-News@KEYENCE
Megfigyelési példák a legújabb digitális mikroszkóppal
Fedezze fel konkrét megfigyelési példáinkat 12 különböző iparágból – félvezetők, LCD-k, élelmiszer, gyógyszer és egyebek –, és hogy a VHX sorozat különféle céltárgyak milyen következetes és pontos megfigyelésére képes!
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor!

- Felhasználóbarát
- Különféle telepítési konfigurációk
- Tökéletesen integrált rendszerek
A lézeres jelölés telepítési példái a gépjárműiparból
A lézeres jelölők által létrehozott tartós jelölések elengedhetetlenek a gépjárművek nyomonkövethetőségéhez. Ismerje meg kiadványunkban ezek hasznos funkcióit, valamint példákat az ilyen problémák megoldására.
[Új termék] Végre megérkezett egy olyan 2D/3D biztonsági lézeres szkenner, amely profilonként 3200 ponttal dolgozik – ez a legmagasabb érték ebben az iparágban!
Bármilyen is legyen a céltárgy anyaga és alakja, ez a termék nemcsak a magasságkülönbségek, szélességek és egyéb méretek profilmérését végzi ultramagas felbontásban, de számos típusú 3D mérést és ellenőrzést is végre tud hajtani, például észleli a horpadásokat és a sorját.
Egy mérőrendszer, ami segít csökkenteni a költségeket és növelni a megrendelések számát és a profitot
Az IM-8000 sorozat tagjaival egyszerűen helyezze el a céltárgyat és nyomja meg a gombot az azonnali mérésekhez. Ez az eszköz csökkenti a költségeket, mert kevésbé munkaerő-igényes, ugyanakkor új rendeléseket eredményez, mert a termékek jobb és megbízhatóbb minőségűek lesznek.
A minőség javítása a jármű- gyógyszer- és elektronikusalkatrész-iparban
A megrendelők évről évre egyre magasabb minőséget várnak el, aminek meg kell felelni az egyes iparágakban. Kiadványunk ismertet néhány ilyen problémát, és hogy az egyes területeken hogyan oldják meg őket.
Az optimális lézeres érzékelő fényes felületű céltárgyakhoz
Akadt már problémája a fényes vagy görbe felületű céltárgyak miatt hibásan működő rendszerrel? Ennek a lézeres érzékelőnek az automatikus korrigálófunkciója következetes érzékelést biztosít.
Univerzális megvilágítási megoldás az Ön számára is!
A kamerarendszer megbízható működéséhez elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás kiválasztása. Fedezze fel autóipari alkalmazási példáinkat sokfunkciós, multispektrális megvilágítással, és ismerje meg a magas megbízhatóságú ellenőrzést biztosító tippjeinket.
Hasznos alapvető ismeretek az 1D és 2D kódokról
Bár vonalkódok és 2D kódok vesznek körül minket, ha ilyet akarunk használni, ehhez bizonyos alapismeretek szükségesek. Az útmutatóból megismerheti az ilyen kódok következetes használatához szükséges információkat.