1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

július 19, 2021

Tárgy :

A logisztika egyszerűsítése kódolvasókkal

e-News@KEYENCE
A logisztika egyszerűsítése kódolvasókkal
A logisztika területén állandó kihívást jelent a nagy mennyiségek kezelése a rendelkezésre álló munkaerővel. Alkalmazási példáinkon keresztül bemutatjuk, a kódolvasók hogyan segíthetnek nemcsak az automatizálásban, de különféle más problémák megoldásában is.
Járműipari alkatrészek gyors, következetes elemzése
Megfigyelési és elemzési példáinkban sokféle alkatrész szerepel, például fém, gyanta, gumi, üveg és szénszálas anyagú, valamint elektronikai alkatrészek. Fedezze fel, milyen sokféleképpen lehet továbbfejleszteni folyamatait mikroszkópokkal.
A KEYENCE nagy pontosságú lézeres szenzorai könnyedén megkülönböztetik az átlátszó céltárgyakat is
Az IG sorozat szélérzékelését nem zavarják a fényáteresztési szint olyan különbségei, amelyek például üveg és átlátszó fólia esetén fordulnak elő. Bemutatjuk, a sorozat hogyan oldja meg a különbségellenőrzés (például pozíció, magasság vagy körvonal) különféle problémáit.
Minőség-ellenőrzési példák az áramkapcsoló vagy egyenirányító félvezetőgyártás területéről
Egyre népszerűbben az elektromos járművek, ezért egyre több szükség lesz ilyen félvezetőkre. Alkalmazási példákon keresztül mutatjuk be, hogy az elmozdulásmérőkkel hogyan lehet a mai magas hatékonysági és pontossági elvárásoknak megfelelő minőség-ellenőrzést végezni.
Bemutatunk egy kamerarendszert, ami lehetségessé teszi a lehetetlent az öntanuló vizsgálat révén
A képfeldolgozó rendszerek beállítása általában sok időt és energiát igényel, és azok nehezen használhatók. Az öntanuló vizsgálati eszköz használatával stabil vizsgálatokat végezhet, egyszerűen azáltal, hogy jó alkatrészeket mutat be a kamerának.
Nem kell sokat várnia a mérési eredményekre
Az IM-8000 sorozattal a mérések jelentősen rövidebb idő alatt végezhetők. Bárki gyorsan megkaphatja a mérési eredményt egyetlen gombnyomással.
Miért érdemes áttérni érintéses profilmérő rendszerekről és érdességmérőkről érintés nélküli profilmérő rendszerekre
Ez az útmutató ismerteti, hogy a VR sorozat érintés nélküli profilmérő rendszere hogyan oldja meg az érintéses mérőrendszerekkel kapcsolatban felmerülő különféle problémákat. Az érintés nélküli mérőrendszereket ezen felül a jövőben valószínűleg egyre szélesebb körben használják majd.
Hihetetlenül következetes pozícióalapú szenzor
Az LR-T pozícióalapú technológiája megbízható érzékelést biztosít. Egyszerűen beállítható, sokoldalúan alkalmazható.
Lézeres jelölők telepítési példái az újratölthető akkumulátorok gyártásában
Az alkalmazási példáknak ez a gyűjteménye az újratölthető akkumulátorok gyártási helyszíneire fókuszál, ahol egyre gyakrabban használnak lézeres jelölést. Bemutatjuk, hogy ezeket az eszközöket hogyan használják különféle gyártási eljárásokban.