1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

augusztus 16, 2021

Tárgy :

Digitális mikroszkóp alkalmazások bemutatása

e-News@KEYENCE
Digitális mikroszkóp alkalmazások bemutatása
Hogyan működnek a különböző iparágak optimalizált elemzései?
Összegyűjtöttünk esettanulmányokat olyan ügyfelektől, akik telepítették és azóta is hatékonyan használják a VHX-7000 sorozatú digitális mikroszkópot.
A vonalkódok / 2D vonalkódok ellenőrzésének alapjai
A kódok minőségét mind vonalkód, mind 2D vonalkód esetében ellenőrizni kell különféle iparágakban; ilyen például a logisztika, az élelmiszeripar, illetve a gyógyászati termékek területe. Útmutatónk tartalmazza a kódellenőrzéshez szükséges összes alapvető tudnivalót, például az ellenőrzési szabványok eltérő típusait.
LÉZERES MEGOLDÁSOK
Autóipari kiadás
Ez az útmutató különböző megoldásokat mutat be az autóiparban! Biztosítsa a bizalmat a KEYENCE lézeres szenzoraival. Kérjük, nézze meg.
Miért érdemes áttérni érintéses profilmérő rendszerekről és érdességmérőkről érintés nélküli profilmérő rendszerekre
Ez az útmutató ismerteti, hogy a VR sorozat érintés nélküli profilmérő rendszere hogyan oldja meg az érintéses mérőrendszerekkel kapcsolatban felmerülő különféle problémákat. Az érintés nélküli mérőrendszereket ezen felül a jövőben valószínűleg egyre szélesebb körben használják majd.
Jelenlét és eltérés ellenőrzése egyetlen vision szenzorral
A jelenlét és az eltérések ellenőrzéséhez szinte bármely környezetben elég egyetlen KEYENCE vision szenzor a több hagyományos szenzor helyett! Konkrét fejlesztési példáinkon keresztül ismerje meg, hogy ez hogyan lehetséges.
Fedezze fel, hogy a mintavetítéses technikával (Pattern Projection) hogyan teheti következetessé a szemrevételezéses ellenőrzéseket
Az autóipari összeszerelésben használt ellenőrzés gyakran következetlen a nagy számú, hasonló színű fémalkatrész miatt. A hagyományos ellenőrzés problémái megoldhatók az egyidejű 2D + 3D módszerrel.
Könnyebben elkészülhet határidőre
Még amikor a termelési ütem megfelel is a határidőnek, ha nem lehet időben elvégezni az ellenőrzéseket, nagy problémák adódhatnak. Az IM-8000 sorozattal gyors és pontos méréseket végezhet felhasználóbarát módon.
Bemutatjuk útmutatónkat, amelyből megtanulhatja, hogyan válasszon lézeres jelölőt
A lézeres jelölők a fény különböző hullámhosszait használják, és a különféle anyagok feldolgozásához különféle típusaikat optimalizálták. Útmutatónk egyszerűen foglalja össze az egyes típusok jellemzőit – nézzen bele!
Ultrakompakt lézeres koaxiális elmozdulásérzékelő bármilyen helyhez és alkalmazáshoz
A CL-3000 sorozat a KEYENCE új fejlesztésű, többszínű konfokális módszerét alkalmazza számos különféle anyag és forma pontos méréséhez. Ez az útmutató kihagyhatatlan mindenkinek, aki szeretné fokozni minőségellenőrzéseinek megbízhatóságát.