1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

szeptember 27, 2021

Tárgy :

[Új termék] Kódolvasó logisztikai alkalmazásokhoz

e-News@KEYENCE
[Új termék] Kódolvasó logisztikai alkalmazásokhoz
Fedezze fel a KEYENCE új kódolvasójának fantasztikus, a logisztikai iparban új szabványokat teremtő teljesítményét.
Vonalkódolvasás akár 10 méterről a KEYENCE kézi számítógépével
Mivel a BT-A700 akár 2,5 centiméterről, akár 10 méterről tud vonalkódot olvasni, segítségével jelentősen fejleszthetők a logisztikai iparág folyamatai, mert hatékonyabbak lesznek a helyszíni műveletek.
Következetes érzékelés még fém céltárgyak esetében is
Bemutatjuk teljes spektrumú szenzorunkat, amely a szín alapján különbözteti meg a céltárgyakat. Ez biztosítja a hagyományos modellekkel nehezen érzékelhető céltárgyak következetes érzékelését.
Lézeres érzékelő új funkciókkal bármilyen céltárgy következetes megkülönböztetésére
Olyan lézeres érzékelőt keres, amely problémamentesen tűri a szín- és anyagváltozásokat? A fényerőt automatikusan állító új funkció lehetővé teszi a következetes észlelést.
A modern külsőátmérő-mérő rendszerek teljesítménykövetelményei
A gyártósori 100%-os ellenőrzés ma már alapkövetelmény. Ezért a gyártósori méréseknek megbízhatónak, egyszerűnek és nyomon követhetőnek kell lenniük. Tudjon meg mindent a KEYENCE megbízható és jól használható külsőátmérő-mérő rendszereiről.
A legjobb méretellenőrzési rendszer vágógépek használatához
Az IM-8000 sorozat gyorsan és egyszerűen méri meg a megmunkált alkatrészek méretét, ezzel jobban kihasználva a gépeket. Ez a rendszer ideális vágógépek használatához.
Alkalmazási példák digitális mikroszkóphoz: Időmegtakarítás képek használatával
A VHX-7000 sorozat segítségével a felhasználók rögzíthetik a termék tényleges állapotát, és gyorsan azonosíthatják a problémákat. Nézze meg, hogyan csökkenthető ezzel a termékkel a különböző problémák megoldására fordított idő.
Anyagalapú lézeres jelölő kiválasztási útmutató
A jelölés számos anyagon elvégezhető - többek között fémeken, gyantákon és kerámiákon -, de a céltól függetlenül a tisztaság elengedhetetlen. Ez az útmutató értékes tippeket tartalmaz az egyes anyagoknak és módszereknek legmegfelelőbb jelölő kiválasztásához.
Ismerje meg a KEYENCE kamerarendszerek lenyűgöző stabilitását
Az elektromos járművek különféle környezetekben használt alkatrészeinek komoly elvárásoknak kell megfelelniük. A KEYENCE kamerarendszerei egyszerre tudnak ellenőrzést végezni két és három dimenzióban, és ezzel olyan stabilitást érnek el, ami megfelel az ilyen elvárásoknak.
Következő generációs 3D mérés a maximális hatékonyság érdekében
A VR sorozat megoldja, amivel a hagyományos mérőrendszerek – optikai CMM-ek, érdességmérők és érintéses profilmérők – küszködnek. Az útmutató több részletes példát mutat arra, hogyan lehet az időigényes munkát hatékonyabbá tenni.