1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

november 08, 2021

Tárgy :

Kódolvasók: a logisztikai költségek csökkentésének kulcsa

e-News@KEYENCE
Kódolvasók: a logisztikai költségek csökkentésének kulcsa
A kódolvasók segíthetnek a különféle gyártósori logisztikai problémák megoldásában, többek között a beolvasási sebesség növelésével és a munkaerőköltségek csökkentésével. Nézzen meg példákat arra, milyen módokon használják a kódolvasókat a költségek csökkentése érdekében.
Útmutató a kamerarendszerek alapjairól
Ez az útmutató hasznos információkat tartalmaz mindazok számára, akik személyre szabható kamerarendszert szeretnének bevezetni. Gyakorlati tanácsokat is ad a kamerarendszerekhez legalkalmasabb kamera, objektív és világítás kiválasztásáról.
[Új termék] Egyszerű, innovatív eszközbiztonsági megoldások bevezetése
A GS sorozat új tagja: új típusú biztonságiajtó-szenzor!

- Felhasználóbarát
- Különféle telepítési konfigurációk
- Tökéletesen integrált rendszerek
[Új termék] 3D optikai profilmérő beépített, motoros forgóegységgel
A beépített, motoros forgóegységnek köszönhetően a céltárgyak mérését már nem akadályozzák vakfoltok. A továbbfejlesztett szkennelés pontos beolvasást tesz lehetővé még problémás, például fényes felületű céltárgyak esetén is.
A modern külsőátmérő-mérő rendszerek teljesítménykövetelményei
A gyártósori 100%-os ellenőrzés ma már alapkövetelmény. Ezért a gyártósori méréseknek megbízhatónak, egyszerűnek és nyomon követhetőnek kell lenniük. Tudjon meg mindent a KEYENCE megbízható és jól használható külsőátmérő-mérő rendszereiről.
Ha képalkotásos mérőrendszert használ, időt takaríthat meg a bejövő termékek ellenőrzési eljárásaiban
Túl sokáig tart az alkatrészek leszállítás utáni méretellenőrzése, és ez csökkenti a tényleges munkára fordítható időt? Fedezze fel az
IM-8000 sorozatról szóló részletes információkat, amelyekkel megoldható ez a probléma.
A lézeres jelölők új generációja, amely hozzájárul a digitális átalakuláshoz (Factory DX)
A KEYENCE olyan lézeres jelölőket fejlesztett, amelyek képesek kezelni és felhasználni a jelölési adatokat. Tekintse meg az adatelemzés és a folyamatirányítás példáit, amelyek segíthetnek a gyár digitalizálásában.
Példák rövidebb időre és nagyobb pontosságra a képelemzéssel történő mérésautomatizálásban
Tekintsen meg példákat olyan elemek mérésére, mint a szennyeződés, részecskék, gömbösödési arány, területarány és a porozitás, amelyek digitális mikroszkóppal automatizálhatók.
Fontos útmutató a tapadás elleni lehetséges intézkedésekről
Ismerje meg, hogyan okozza a statikus elektromosság az idegen részecskék tapadását, és hogyan lehet ezt megelőzni. Vegye fel a kapcsolatot a KEYENCE-szel, ha meg szeretné vizsgálni a statikus elektromosság keletkezését a munkahelyén. Ingyenesen diagnosztizáljuk telephelyét!