1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2021

Hírlevél 2021

november 22, 2021

Tárgy :

[új termék] Bemutatjuk a KEYENCE ultrakompakt digitális CMOS lézeres szenzorát

e-News@KEYENCE
[Új termék] Bemutatjuk a KEYENCE ultrakompakt digitális CMOS lézeres szenzorát
Ismerje meg a KEYENCE teljesen új digitális CMOS lézeres szenzorának három fő jellemzőjét:

• Ultrakompakt méret a rugalmas felszerelhetőség érdekében
• Következetes érzékelés az anyagtól és a környezettől függetlenül
• Egyszerű, felhasználóbarát használat; nincs szükség a használati útmutatóra
Digitális mikroszkóp alkalmazások bemutatása
Hogyan működnek a különböző iparágak optimalizált elemzései? Összegyűjtöttünk esettanulmányokat olyan ügyfelektől, akik telepítették és azóta is hatékonyan használják a VHX-7000 sorozatú digitális mikroszkópot.
Forradalmi képfeldolgozó rendszerek ultranagy felbontású kamerákkal
A KEYENCE ultranagy felbontású kameráit a felhasználók egyre változatosabb igényeinek kielégítésére tervezték. Ezek a kamerák több pixelt és nagyobb átviteli sebességet nyújtanak a különböző képfeldolgozási problémák megoldására.
Különböző vonalkódok olvasása egyetlen eszközzel
Növelje a termelékenységet többféle vonalkód egyidejű és következetes olvasásával. Nézze meg, hogyan használják ezt az eszközt konkrét problémák megoldására.
Bemutatjuk új elven alapuló, beépített kamerával és lézerrel működő lézeres elmozdulásérzékelőnket
Nézze meg, hogy az IX sorozat hogyan teszi lehetővé a következetes érzékelést még a nehezen megkülönböztethetőnek tartott célpontok esetében is. Ez az útmutató bemutatja a beépített mesterséges intelligenciával működő vision szenzorokat is, hogy alaposabban megismerhessen két különböző érzékelőt, amelyek javítani tudják az eljárásokat.
Ultrakompakt lézeres koaxiális elmozdulásérzékelő bármilyen helyhez és alkalmazáshoz
A CL-3000 sorozat a KEYENCE új fejlesztésű, többszínű konfokális módszerét alkalmazza számos különféle anyag és forma pontos méréséhez. Ez az útmutató kihagyhatatlan mindenkinek, aki szeretné fokozni minőségellenőrzéseinek megbízhatóságát.
[Új termék] 3D optikai profilmérő beépített, motoros forgóegységgel
A beépített, motoros forgóegységnek köszönhetően a céltárgyak mérését már nem akadályozzák vakfoltok. A továbbfejlesztett szkennelés pontos beolvasást tesz lehetővé még problémás, például fényes felületű céltárgyak esetén is.
Csökkentse a költségeit a hibás termékek megelőzésével
A nyersanyagköltségek emelkedésével a hibás termékek számának csökkentése a költségcsökkentés egyre hatékonyabb módja lesz. Nézze meg, az IM-8000 sorozat hogyan növeli a mérési gyakoriságot egyszerűsített méretmérések esetén.
Bemutatjuk útmutatónkat, amelyből megtanulhatja, hogyan válasszon lézeres jelölőt
A lézeres jelölők a fény különböző hullámhosszait használják, és a különféle anyagok feldolgozásához különféle típusaikat optimalizálták. Útmutatónk egyszerűen foglalja össze az egyes típusok jellemzőit – nézzen bele!