1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2022

Hírlevél 2022

március 17, 2022

Tárgy :

[Új termék]Végre egy mikroszkóp, amely képes azonosítani a kémiai elemeket.

e-News@KEYENCE
[Új termék]Végre egy mikroszkóp, amely képes azonosítani a kémiai elemeket.
A termék egyik funkciója, hogy azonosítja az elemeket, amit már sok ügyfelünk kért. Elég, ha csatlakoztatja ezt a kompakt fejet egy mikroszkóphoz, hogy egyetlen egységgel megtekinthesse, rögzíthesse, mérhesse és elemezhesse a célpontokat.
[Új termék] Bárhol használható bilinccsel rögzíthető áramlásmérő
• Áramlásmérés csöveken, tömlőkön és nagynyomású tömlőkön is
• Vegyszerek, olaj és magas hőmérsékletű folyadékok áramlási sebességének mérése
Ez az eszköz lehetővé teszi a folyadékok egyszerű áramlásmérését a csővezeték módosítása nélkül, függetlenül a csővezeték és a folyadék állapotától.
Képvezérelt robotika egy kamerarendszer-gyártótól
Az ipari robotokkal megvalósított automatizálás egyre elterjedtebb. Ismerje meg egy kamerarendszer-gyártó által kifejezetten a nagy pontosság érdekében fejlesztett, képvezérelt robotikai megoldásainkat.
Akár 300 méreteket mérhet azonnal
Az IM-8000 sorozat akár 300 méretről képes azonnali megfelelő/nem megfelelő igazolást adni, hogy könnyedén kezelhesse a bonyolult méretmérési ellenőrzéseket. Minden mérési eredményt automatikusan rögzítünk.
Drasztikusan javítja a logisztikát! Jobb olvashatóság a hatékonyabb munkáért
A BT-A700 sorozat kiváló olvasási tartománya 2,5 cm-től 10 m-ig terjed, ami azonnali leolvasást tesz lehetővé. Szöveget is képes olvasni, ami hasznos funkció a logisztikai munkaterületek optimalizálásához.
Kódolvasók, az áteresztőképesség növelésének kulcsa
Tapasztalta már, hogy a kódolvasók olvasási teljesítménye problémákat okoz a logisztikai vonalak optimalizálásakor? Ismerje meg a vonalsebességre összpontosító példamegoldásokat.
[Új termék] 6 az 1-ben mérőműszer, amely egyetlen eszközzel támogatja a rajzok szöveges elemeinek széles skáláját
Ezzel a termékkel nem szükséges különböző gépeket használni a különböző típusú mérésekhez, például 2D és profilméréshez, illetve GD&T-hez (geometriai méretezés és tűrésezés). Nincs több az átállási probléma és a kezelői hiba.
Bemutatjuk útmutatónkat, amelyből megtanulhatja, hogyan válasszon lézeres jelölőt
A lézeres jelölők a fény különböző hullámhosszait használják, és a különféle anyagok feldolgozásához különféle típusaikat optimalizálták. Útmutatónk egyszerűen foglalja össze az egyes típusok jellemzőit – nézzen bele!
Bárki által használható ionizátorok
A KEYENCE eredeti technológiája megkönnyíti a célpontok elektrosztatikus töltésének meghatározását a töltés érzékelésére és riasztási jelzések generálására szolgáló funkciókkal. A statikus elektromosság elleni védekezéshez használható terméket aznapi szállítással veheti át.
Globális lézeres elmozdulásérzékelő mérési példák - Lítium-ion elemek
Tekintse meg, hogy világszerte hogyan mérnek a gyártók a KEYENCE lézeres elmozdulásérzékelőkkel. Reméljük, hogy ez az információ segítségére volt.