1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2022

Hírlevél 2022

április 11, 2022

Tárgy :

Egy ionizátor, amely megbízhatóan megszünteti a sztatikus feltöltődést még a könnyű céltárgyak esetén is

e-News@KEYENCE
Ionizátor, amely megbízhatóan megszünteti a sztatikus feltöltődést még a könnyű céltárgyak esetén is
Az SJ-H sorozat levegő fúvása nélkül képes a sztatikus feltöltődés megszüntetésére, és így lehetővé teszi bármilyen céltárgy megbízható statikus feltöltődésmentesítését, beleértve a könnyű vagy vékony alkatrészeket és a kis méretű céltárgyakat is.
Céltárgyak kerületének mérése másodpercek alatt
Az IM-8000 sorozat képes automatikusan mérni a háromdimenziós céltárgyak kerületét, amivel csökkenti a mérési munkára fordított időt.
[Új termék] Bemutatjuk a KEYENCE ultrakompakt digitális CMOS lézeres szenzorát
Ismerje meg a KEYENCE teljesen új digitális CMOS lézeres szenzorának három fő jellemzőjét:

• Ultrakompakt méret a rugalmas felszerelhetőség érdekében
• Következetes érzékelés az anyagtól és a környezettől függetlenül
• Egyszerű, felhasználóbarát használat; nincs szükség a használati útmutatóra
Példák elektromos járművek alkatrészeinek lézeres jelölésére
Egyre nagyobb arányban használnak elektromos járműveket, és ezzel együtt egyre több területen van szükség termékek lézeres jelölésére. Ismerje meg a lézeres jelölés fő céljait és felhasználási területeit, valamint a legújabb trendeket 22 konkrét alkalmazási példánkon keresztül.
Az idegen anyagok digitális mikroszkóppal végzett elemzésének legfontosabb pontjai
Számos iparágnak szüksége van idegen anyagok elemzésére és a tisztaság ellenőrzésére. Ismerje meg a digitális mikroszkóppal végzett rendkívül pontos és automatizált mérések tippjeit és trükkjeit.
A logisztikai hatékonyság javítása kézi számítógéppel
A KEYENCE kézi számítógépei képesek 2,5 cm és 10 m közötti távolságból is kódokat olvasni anélkül, hogy készüléket kellene váltani. Használja ki a pontos és következetes, ugyanakkor kényelmes és gyors leolvasás előnyeit.
Nagyobb teljesítmény kódolvasó használatával
A gyártási és logisztikai helyszíneken jelentős problémát jelentenek a kopás és a festékfolyás okozta leolvasási hibák. Az SR-5000 az olvasási sebesség javításával növeli a teljesítményt.
[Aznapi szállítás!] Karbantartásmentes külsőátmérő -mérő műszer
Az aznapi szállítással kínált LS-9000 sorozat egy rendkívül pontos optikai mikrométer, amely automatikusan korrigálja a céltárgy kifutását és dőlését. Vegye fel a kapcsolatot a KEYENCE-szel, hogy a lehető leggyorsabban használatba vehesse.
Ismerje meg a KEYENCE kamerarendszerek lenyűgöző stabilitását
Az elektromos járművek különféle környezetekben használt alkatrészeinek komoly elvárásoknak kell megfelelniük. A KEYENCE kamerarendszerei egyszerre tudnak ellenőrzést végezni két és három dimenzióban, és ezzel olyan stabilitást érnek el, ami megfelel az ilyen elvárásoknak.
Érintésmentes profilmérési rendszer, amely fényes és fekete célokat mér
Az érintésmentes mérőrendszereknek gondot okoznak a fényes és fekete anyagok. Az újonnan felszerelt HDR szkennelési algoritmus lehetővé teszi ezen anyagok széles körű mérését.