1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2022

Hírlevél 2022

május 23, 2022

Tárgy :

Új rögzíthető áramlásszenzor

e-News@KEYENCE
Új rögzíthető áramlásszenzor
Egyszerűen használható bármilyen anyagon, például műanyagon, nagynyomású tömlőn és fémcsöveken is.
A legtöbb folyadék gyors érzékelése a víztől kezdve a különböző olajokig.
Magas hőmérsékletű (akár 180 °C-ig) csövek esetében is jól alkalmazható.
Érintésmentes profilmérési rendszer, amely fényes és fekete célokat mér
Az érintésmentes mérőrendszereknek gondot okoznak a fényes és fekete anyagok. Az újonnan felszerelt HDR szkennelési algoritmus lehetővé teszi ezen anyagok széles körű mérését.
A pozícióváltozásoknak ellenálló gyártósori elmozdulásérzékelő
A KEYENCE gyártósori elmozdulásérzékelői még mozgó céltárgy esetén is felismerik a helytelen illeszkedést, és meg tudják határozni a magasságot, szélességet, pozíciót és egyéb különbségeket. Ez megbízható, következetes érzékelést biztosít a gyártósorokon.
Egyszerűsítse a logisztikai műveleteket kézi számítógéppel
Elege van abból, hogy csak villás emelő segítségével tud vonalkódokat olvasni? Egyszerűsítse a műveleteket és javítsa a hatékonyságot a BT-A700-zal, amely akár 10 m távolságból is azonnal le tudja olvasni a kódokat.
Példák kód alkalmazására az elektronikus eszközök iparában
Mivel az eszközök egyre kisebbek lesznek több hozzáadott értékkel, minden eddiginél gyakrabban használnak 2D kódokat. Nézze meg alkalmazási példáink gyűjteményében, hogyan használják a kódokat a nyomon követhetőség és a 100%-os ellenőrzés érdekében.
Elektromos járművek minőségének javítása képfeldolgozó rendszerek használatával
Az elektromos járművek egyre népszerűbbek, a gyárakban pedig egyre szigorúbb ellenőrzéseknek kell megfelelni. Nézze át példáinkat, amelyekben bemutatjuk, a képfeldolgozó rendszerek hogyan segítenek megfelelni ezeknek a növekvő mennyiségi és minőségi követelményeknek.
Mérési példák globális lézeres elmozdulásérzékelő használatával – Motorok
Tekintse meg, hogyan használják mérésre a KEYENCE lézeres elmozdulásérzékelőket világszerte. Ez a példagyűjtemény a motorokra összpontosít, amelyek iránt rohamosan nő a kereslet az elektromos járművek népszerűségének növekedésével.
Fémfelületek egyértelmű megfigyelése és mérése 4K mikroszkóppal
A KEYENCE 4K mikroszkópok nagyobb mélységélessége lehetővé teszi az egyértelmű megfigyelést, hiszen minden fókuszban van. További hasznos funkciói az automatikus szemcseméret-mérés és a nagy pontosságú elemzés.
A munkaerőhiány megoldása a méretmérések területén
Munkaerőhiány miatt méretmérési problémái vannak? Az IM-8000 sorozat lehet a megoldás. Mivel nincs szükség különleges ismeretekre, bárki rövid idő alatt hasonló mérési eredményeket érhet el.
Csökkentse költségeit UV-lézerek használatával címkék és nyomtatók helyett!
Jelentős költségcsökkentést érhet el, ha UV-jelölőt használ címkék és nyomtatók helyett. Ez az útmutató konkrét jelölési példákat mutat ábrákkal.