1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2022

Hírlevél 2022

június 08, 2022

Tárgy :

Ne várjon többet mérésekre

e-News@KEYENCE
Ne várjon többet mérésekre
Problémái vannak az olyan méretmérésekkel, amelyek túl bonyolultak vagy túl időigényesek tolómérővel? Az IM-8000 sorozat egyszerű és gyors méréseket tesz lehetővé bármely felhasználó számára.
[Új termék] Bemutatjuk a
VHX-7000N mikroszkóppal végezhető továbbfejlesztett elemzést
Használja ki a nagy, 4K felbontású elemzés és az egyenetlen felületek rendkívül részletes elemzése előnyeit a fejlett világítással. A digitális mikroszkóp segítségével különböző egyéb elemzési feladatok is végezhetők, beleértve a megfigyelés közbeni elemanalízist is.
[Új termék] Bemutatjuk a KEYENCE ultrakompakt digitális CMOS lézeres szenzorát
Ismerje meg a KEYENCE teljesen új digitális CMOS lézeres szenzorának három fő jellemzőjét:
• Ultrakompakt méret a rugalmas felszerelhetőség érdekében
• Következetes érzékelés az anyagtól és a környezettől függetlenül
• Egyszerű, felhasználóbarát használat; nincs szükség a használati útmutatóra
Globális lézeres elmozdulásérzékelő mérési példák - Lítium-ion elemek
Tekintse meg, hogy világszerte hogyan mérnek a gyártók a KEYENCE lézeres elmozdulásérzékelőkkel. Reméljük, hogy ez az információ segítségére volt.
Egyszerűsítse a logisztikai műveleteket kézi számítógéppel
Elege van abból, hogy csak villás emelő segítségével tud vonalkódokat olvasni? Egyszerűsítse a műveleteket és javítsa a hatékonyságot a BT-A700-zal, amely akár 10 m távolságból is azonnal le tudja olvasni a kódokat.
[Új termék] Példák kódok alkalmazására az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai iparban
Az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai ipar szigorú biztonsági követelményeket támaszt. Az alkalmazási példák jelen gyűjteménye bemutatja, hogyan használják a 2D kódokat nyomon követésre és a hibás termékek keveredésének ellenőrzésére.
A nyolcszínű LED-világítással felszerelt kamerarendszerek erőteljes támogatást nyújtanak az automatizáláshoz és az emberi munka csökkentéséhez
A KEYENCE büszkén mutatja be teljesen új ellenőrzőalgoritmusát, amelyet a nyolcszínű „all-in-one” megvilágítás tesz lehetővé. Ezzel rendkívül jól követni lehet a szín, alak, fényesség és céltárgy eltéréseit.
[Új termék] VR-6000 3D profilmérőgép a legkisebb pontok pontos beolvasásához
A 0,1 μm-es felbontású és 0,4 μm-es ismételhetőségű, pontos beolvasás a KEYENCE saját algoritmusát alkalmazza, amely még a fényes felületek mérését is lehetővé teszi.
A lézeres jelölők új generációja, amely hozzájárul a digitális átalakuláshoz (Factory DX)
A KEYENCE olyan lézeres jelölőket fejlesztett, amelyek képesek kezelni és felhasználni a jelölési adatokat. Tekintse meg az adatelemzés és a folyamatirányítás példáit, amelyek segíthetnek a gyár digitalizálásában.
Elege van belőle, hogy várnia kell a tapintószenzorok szállítására?
Bemutatjuk rövidebb szállítási idejű tapintószenzorainkat. Forduljon a KEYENCE-hez, ha további információkat szeretne kapni a termékek gyorsabb beszerzéséről, és ennek köszönhetően a határidők könnyebb betartásáról.