1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2022

Hírlevél 2022

június 20, 2022

Tárgy :

[Új] AI vision szenzor jelenlét-ellenőrzésre és megkülönböztetésre

e-News@KEYENCE
[Új] AI vision szenzor jelenlét-ellenőrzésre és megkülönböztetésre
A beépített mesterséges intelligenciával működő IV3 sorozat automatikusan meghatározza a képalkotási feltételeket és az érzékelési beállításokat az optimális, felhasználótól független érzékelés érdekében. Ez minden eddiginél egyszerűbbé teszi a jelenlét-ellenőrzést és a megkülönböztetést.
Biztonsági fényfüggönyök huroktengelyének egyszerű beállítása
A KEYENCE jól látható lézerfénnyel rendkívül egyszerűvé teszi a fényfüggönyök huroktengelyének beállítását.
Vonalkódok olvasása akár 10 m távolságból is a tökéletesebb logisztika érdekében
A KEYENCE kézi számítógépek 2,5 cm-től 10 m távolságig képesek a vonalkódok olvasására. Ez a hihetetlen olvasási teljesítmény megoldja a logisztikai iparág különböző felvételi és szállítási problémáit a jobb hatékonyság érdekében.
Minimalizálja az elpazarolt anyagok költségeit a hibaarányok csökkentése érdekében
A KEYENCE IM-8000 sorozatú képalkotásos mérőrendszere egyszerre több alkatrész azonnali mérésére képes. Ezt a terméket bárki könnyen használhatja a méretellenőrzés gyakoriságának növeléséhez.
Az UV lézeres jelölők 16 nagy kontrasztot igénylő alkalmazása
Az UV lézeres jelölők UV hullámhosszon működnek, ami a szokásos hullámhossz egyharmada.
Ezért különféle anyagokon lehet velük nagy kontrasztú jelöléseket készíteni. Ebben az útmutatóban példákat talál az ilyen jelölésre.
[Új termék] Stabil gyártósori használat, 100%-os ellenőrzés képalapú elemzéssel
A KEYENCE TM-X5000 sorozat rendkívül stabil mérési elvet alkalmaz a stabil, 100%-os ellenőrzés biztosítása érdekében, a gyártósori méretmérésektől az idegen részecskék vizsgálatáig.
A KEYENCE 3D optikai profilmérője lehetővé teszi a kopás kiértékelését és kezelését
A VR-6000 teljes felületeket mér, így akár a kopást is képes mérni. A tartóssági vizsgálat előtti és utáni adatokat is össze tudja hasonlítani, hogy pontosan jelezze, hol történtek változások és mekkora a kopás mértéke.
Kamerarendszerek karakterfelismerési példái
Volt már problémája a karakterek ellenőrzésével vagy a kódok olvasásával kamerarendszerben? A beállítási tippek ezen gyűjteménye számos probléma megoldásában segíthet.
Alapvető alapismeretek a 2D kódokhoz
A 2D kódokat iparágtól függetlenül általában a termékek kezelésére és az információk rögzítésére használják. Ez a füzet alapvető ismereteket nyújt a kódtípusokról és -szerkezetekről, amelyeket a folyamatok során hasznosíthat.
Karbantartási kiadás: Digitális mikroszkópos megfigyelési példák
Böngésszen példákat 12 iparágból az autóipartól az elektromos/elektronikai eszközökön át az élelmiszeriparig és a gyógyszeriparig. Fedezze fel a VHX-7000 sorozat által lehetővé tett különböző fejlesztéseket.