1. Kezdőlap
  2. Hírek és események
  3. Hírlevél
  4. Hírlevél 2022

Hírlevél 2022

július 18, 2022

Tárgy :

A legjobb tankönyv a 2D kódokról!

e-News@KEYENCE
A legjobb tankönyv a 2D kódokról!
Sajátítsa el a lézeres 2D kódjelölés alapjait. Ez a tankönyv hasznos információkat tartalmaz a tényleges alkalmazásokhoz, beleértve a fémen és műanyagokon történő jelöléssel kapcsolatos tippeket.
Miért térjen át érintéses profilmérőről érintésmentes 3D mérőrendszerre?
Ismerje meg a rendkívül sokoldalú, következetes mérést biztosító mérőgépek jellemzőit négy különböző szempontból. Fedezze fel a KEYENCE érintésmentes 3D mérőrendszereinek egyedülálló előnyeit.
A mesterséges intelligencia erejének kihasználása IV3 sorozatú vision szenzorokkal
Az IV3 sorozat beépített mesterséges intelligenciája automatikusan kezeli az érzékelt képek megvilágítását, hogy minden felhasználó számára lehetővé tegye a nagy pontosságú észlelést.
TM-X5000 sorozat alkalmazási példái precíziós szerszámokhoz
A precíziós megmunkálószerszámok esetében elengedhetetlen a rendkívül magas minőség. Az alkalmazási példák ezen gyűjteménye bemutatja, hogy a TM-X5000 sorozat hogyan használható nagy pontosságú, 100%-os gyártósori ellenőrzésekhez.
Miért választják a KEYENCE-t a képellenőrzési igények kielégítésére – Autóipari kiadás
Az autóipari alkatrészek gyártásához magas minőségre van szükség. Fedezze fel, hogyan használják a KEYENCE termékeit a képalapú vizsgálatokban a magas minőség fenntartása és a szigorú előírások betartása érdekében.
Minőség növelése több mintaellenőrzéssel
Néha egyszerűen nincs elég idő az ellenőrzések számának növelésére. Az IM sorozat hihetetlenül egyszerűvé teszi az ellenőrzések számának növelését azzal, hogy a méréseket egyszerűen a céltárgy elhelyezésével és a gomb megnyomásával lehet végezni.
Tippek az idegen részecskék elemzése hatékonyságának drámai javításához
Az idegen anyagokból származó szennyeződések komoly problémát jelentenek minden gyártóüzemben. Fedezze fel a minőség-ellenőrzés hasznos módjait a KEYENCE VHX-7000 sorozatú mikroszkópjait használó megfigyelési példák gyűjteményével.
[Új termék] Bemutatjuk a KEYENCE ultrakompakt digitális CMOS lézeres szenzorát
Ismerje meg a KEYENCE teljesen új digitális CMOS lézeres szenzorának három fő jellemzőjét:
• Ultrakompakt méret a rugalmas felszerelhetőség érdekében
• Következetes érzékelés az anyagtól és a környezettől függetlenül
• Egyszerű, felhasználóbarát használat; nincs szükség a használati útmutatóra
Példák kódok alkalmazására az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai iparban
Az élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai ipar szigorú biztonsági követelményeket támaszt. Az alkalmazási példák jelen gyűjteménye bemutatja, hogyan használják a 2D kódokat nyomon követésre és a hibás termékek keveredésének ellenőrzésére.
Vonalkódok olvasása távolról a KEYENCE Logistics kézi számítógéppel
Nagy képernyőjével, könnyű kialakításával és egykezes kezelhetőségével a BT-A700 sorozat egy forradalmi, „minden egyben” kézi számítógép, amelyet a könnyű használat érdekében terveztek.