1. Kezdőlap
  2. Ügyféltámogatás
  3. Felhasználói támogatás
  4. BT Sorozat szoftver / felhasználói támogatás
  5. Kézikönyvek/Szoftver
  6. Kézikönyvek/Szoftver|BT-A700 Sorozat

BT Sorozat szoftver / felhasználói támogatás

Kézikönyvek/szoftverletöltések

BT-A700 Sorozat

Felhasználói kézikönyvek/kézikönyvek

  Angol Megjegyzések/magyarázatok
Kezelési kézikönyv Letöltés Ez a kézikönyv bevezető információkat tartalmaz, mint az alkatrész neve, csomag tartalma, specifikációk, használati óvintézkedések, elemcsere módszere és külső méretek.
Szoftverbeállítások/használati útmutató Letöltés Ez a kézikönyv a BT-A700 Sorozat alapvető működését írja le. A rendszerkonfigurációval, a hardveres és szoftveres készülékvezérléssel és a felhasználói felületen való navigációval kapcsolatban lásd az útmutatót.
Alkalmazásfejlesztési útmutató Letöltés Ez a kézikönyv a bevezető útmutató beágyazott alkalmazások fejlesztéséhez a BT-A700 Sorozathoz. Ez a kézikönyv tartalmazza az SDK-telepítés és a készülékműködtetés eljárásait, valamint API-részleteinket.
Enterprise böngésző beállításai/használati útmutató Letöltés Ez leírja az Enterprise böngésző és a bővített JavaScript részletek használatát.
OCR-beállítások/használati útmutató Letöltés Ez a kézikönyv leírja a karaktersorok leolvasására való beállítási eszköz specifikációit és működési módját. Olvassa el ezt a kézikönyvet a BT-A700 OCR-funkciójának használata előtt.
BT kezelőeszköz beállításai/használati útmutató Letöltés Ez a kézikönyv információt tartalmaz a BT kezelőeszköz telepítéséről és működtetéséről.

Szoftver és illesztőprogramok

  Angol Megjegyzések/magyarázatok
Eszközkönyvtár (.jar-fájl) Letöltés Eszközkönyvtár az Android Studióhoz.
Eszközkönyvtár (.aar-fájl) Letöltés Eszközkönyvtár az Android Studióhoz. (.aar)
Bővített JavaScript fájlkészlet Letöltés Bővített JavaScript könyvtár az Enterprise böngészőhöz.
Push To Talk (for PC) Letöltés Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy a számítógépek a Push To Talk alkalmazás segítségével beszélgessenek a BT sorozatú eszközökkel.
A Push To Talk (for PC) használati útmutatója Letöltés Ez az útmutató a Push to Talk (for PC) alkalmazás telepítésével és használatával kapcsolatos információkat tartalmazza.

Mintaprogramok

Mintaprogramok az alábbi táblázatokban felsorolt programnyelveken érhetők el a nyilvánosság számára. Ha programokat tölt a BT-A700 eszközre, töltse le az alább felsorolt szükséges mintaprogramokat. Az eszközkönyvtár (.jar-fájl vagy .js-fájl) NEM része minden mintaprogramnak. Töltse le őket a Szoftverek és illesztőprogramok oldalról.

Java az Android Studióhoz

  Angol Megjegyzések/magyarázatok
Raktárkészlet-gazdálkodási minta Letöltés  Kattintson a részletekért
A használat módjáért lásd az Alkalmazásfejlesztési útmutatót.
Pokayoke minta Letöltés  Kattintson a részletekért
A használat módjáért lásd az Alkalmazásfejlesztési útmutatót.

JavaScript

  Angol Megjegyzések/magyarázatok
Forrásminta az eszközkönyvtárhoz Letöltés A használat módjáért lásd az Enterprise böngésző beállításait/használati útmutatót.