Snelle levering en uitgebreide ondersteuning De meeste van onze producten zijn op voorraad en klaar voor verzending op dezelfde dag - neem contact met ons op om uw bestelling te starten
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

15 maart 2021

Onderwerp :

Nieuwe optisch meetsysteem product

e-News@KEYENCE
Nieuwe optisch meetsysteem product
Meten met de IM-8000-reeks is heel eenvoudig: het staal plaatsen en op de knop drukken. Ook recente verbeteringen zoals een 360-graden meetfunctie hebben de prestaties drastisch verbeterd.
Ontdek hoe patroon projectie moeilijk visualiseerbare inspecties stabiliseert
Onderdelen van elektrische voertuigen die in verschillende omgevingen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge kwaliteitsverwachtingen. Het vision-systeem van KEYENCE, dat in staat is om tegelijkertijd 2D- en 3D-inspecties uit te voeren, zorgt voor een superieure inspectiestabiliteit om aan die verwachtingen te voldoen.
Compacte Veiligheidsvergrendelingsschakelaar
De nieuwe GS-reeks zou wel eens alle problemen met deuren kunnen oplossen
- Compact en robuust
- Flexibele actuator voor doorzakkende deuren
- Eenvoudige bedrading
- Superieure omgevingsbestendigheid
Snellere analyses in de medische apparaten-, automobiel- en halfgeleiderindustrieën
Wat maakt de VHX-reeks een populaire keuze in industrieën die delicate analyses vereisen? Til uw analyse naar een hoger niveau met specifieke inspectie- en waarnemingsvoorbeelden. Ontdek gedetailleerde uitleg met foto's voor elke industrie.
Codelezer met mogelijkheid tot controle op afstand
Controleer van op afstand de werkingsstatus van codelezers op locatie via internet. Ontdek hoe u een stabiele werking kunt garanderen en de bedrijfsefficiëntie kunt verbeteren.
[Nieuw product] Laserscanmicroscoop met interferentiemeter met wit licht
De triple-scanmicroscoop van KEYENCE maakt het mogelijk om metingen op nano-, micro- en millimeterniveau uit te voeren met één enkel toestel. Leer meer over dit indrukwekkende systeem!
Catalogus voor 1D-laserverplaatsingssensors
Dit aanbod aan laserverplaatsingssensors - die een brede reeks metingen van 1 μm tot 1 m ondersteunen - maakt stabiele inline metingen mogelijk. In deze catalogus vindt u ook toepassingsvoorbeelden uit hun bewezen staat van dienst.
Elimineer statische elektriciteit in een kamer zonder perslucht te gebruiken
Introductie van een staafvormige ionisator die statische elektriciteit elimineert zonder perslucht te gebruiken, ideaal voor gebruik bij onderdelen en kleine producten die bij het minste zuchtje wind kunnen wegvliegen.

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.