Snelle levering en uitgebreide ondersteuning De meeste van onze producten zijn op voorraad en klaar voor verzending op dezelfde dag - neem contact met ons op om uw bestelling te starten
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

29 maart 2021

Onderwerp :

[Nieuw product] Laserscanmicroscoop met wit licht interferometrie

e-News@KEYENCE
[Nieuw product] Laserscanmicroscoop met wit licht interferometrie
De triple-scanmicroscoop van KEYENCE maakt het mogelijk om metingen op nano-, micro- en millimeterniveau uit te voeren met één enkel toestel. Leer meer over dit indrukwekkende systeem!
Visiesystemen - Behoud van de kwaliteit van hygiëneproducten en farmaceutische middelen
Visiesystemen kunnen fabrikanten helpen om te beantwoorden aan de huidige toegenomen vraag naar maskers en andere hygiëneproducten. Ontdek hoe KEYENCE-systemen in verschillende geautomatiseerde productiebedrijven gebruikt worden om de kwaliteit te handhaven en te verbeteren.
[Nieuw product] Introductie van eenvoudige, innovatieve veiligheidsoplossingen voor machines
Maak kennis met de GS-reeks — Een nieuw type veiligheidsdeursensor!

- Intuïtieve bediening
- Verschillende installatieconfiguraties
- Bouwt naadloze systemen
[Nieuw product] Eindelijk, een 2D/3D-laserscanner die 3200 punten/profiel haalt, het hoogste aantal in de industrie!
Wat het materiaal en de vorm van het doel ook is: dit product voert niet alleen profielmetingen uit van het hoogteverschil, de breedte en nog veel meer met ultrahoge resolutie, maar kan het ook een grote verscheidenheid aan 3D-metingen en inspecties uitvoeren, zoals deuken en bramen.
Een meetsysteem dat helpt de kosten te verlagen en tegelijkertijd nieuwe orders en winsten verhoogt
Met de IM-8000-reeks kunt u gewoon plaatsen en drukken om direct metingen uit te voeren. Dit product verlaagt de kosten door de benodigde arbeid te verminderen en leidt tot nieuwe bestellingen door de kwaliteit en betrouwbaarheid te verbeteren.
Een bijzondere beeldervaring, nog nooit eerder gezien in microscopen
Het nieuwe principe van de Optical Shadow Effect-modus kan worden gebruikt om subtiele krassen en onregelmatigheden in het oppervlak te observeren die voorheen niet konden worden waargenomen.
De optimale laserdetectiesensor voor glanzende doelen
Heeft u problemen met storingen veroorzaakt door glanzende of gekromde doelen? De automatische correctiefunctie van deze laserdetectiesensor garandeert een stabiele detectie.
Nuttige basiskennis voor 1D- en 2D-codes
Hoewel we overal streepjescodes en 2D-codes zien, toch is er basiskennis over deze codes nodig om ze daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Deze handleiding bevat de nodige informatie om deze codes op stabiele wijze te gebruiken.

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.