Snelle levering en uitgebreide ondersteuning De meeste van onze producten zijn op voorraad en klaar voor verzending op dezelfde dag - neem contact met ons op om uw bestelling te starten
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

15 april 2021

Onderwerp :

[Nieuw product] 2D/3D-laserscanner die 3200 punten per profiel haalt

e-News@KEYENCE
[Nieuw product] 2D/3D-laserscanner die 3200 punten per profiel haalt
Wat het materiaal en de vorm van het doel ook is: dit product voert profielmetingen uit van het hoogteverschillen, breedtes en nog veel meer met een zeer hoge resolutie. Het kan ook een grote verscheidenheid aan 3D-metingen en inspecties uitvoeren, zoals deuken en bramen detecteren.
Ontdek de indrukwekkende stabiliteit van een KEYENCE machine vision-systeem
Onderdelen van elektrische voertuigen die in verschillende omgevingen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge kwaliteitsverwachtingen. Het machine vision-systeem van KEYENCE, dat in staat is om tegelijkertijd 2D- en 3D-inspecties uit te voeren, zorgt voor een superieure inspectiestabiliteit om aan die verwachtingen te voldoen.
Meetsysteem dat meetcondities en -procedures deelt
Met de optische meetsystemen uit
de IM-8000-reeks kan iedereen eenvoudig metingen uitvoeren en deze onder dezelfde condities herhalen. Meetprocedures kunnen worden gedeeld tussen afdelingen, locaties en organisaties.
Zaken die u moet overwegen bij de aanschaf van een microscoop
Hier vindt u 10 opmerkelijke zaken die mogelijk zijn met KEYENCE-microscopen en belangrijke informatie om in gedachten te houden bij de aankoop van uw volgende microscoop.
Eenvoudige uitlijning van straalassen van veiligheidslichtgordijnen
KEYENCE maakt gebruik van zeer zichtbare laserverlichting om het uitlijnen van de straalassen van lichtgordijnen zeer gemakkelijk te maken.
Basispraktijken voor codeverificatie
Doordat de markeringskwaliteit gecontroleerd en beheerd wordt hoeft men zich geen zorgen te maken over individuele specificaties. Ontdek hoe u ernstige situaties zoals lijnvertragingen, herhaalde markeringen en productverwijdering kunt vermijden.
Een nieuwe, betaalbare contactsensor
De meeste mensen denken dat contactsensors doelen gemakkelijk beschadigen en niet kunnen worden gebruikt voor het meten van bewegende doelen. De KEYENCE-sensoren bewijzen niet alleen het tegendeel, maar ze kunnen ook helpen om de kosten te verlagen.
[Nieuw product] Laserscanmicroscoop met interferentiemeter met wit licht
De triple-scanmicroscoop van KEYENCE maakt het mogelijk om metingen op nano-, micro- en millimeterniveau uit te voeren met één enkel toestel. Leer meer over dit indrukwekkende systeem!

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.