Snelle levering en uitgebreide ondersteuning De meeste van onze producten zijn op voorraad en klaar voor verzending op dezelfde dag - neem contact met ons op om uw bestelling te starten
  1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

10 mei 2021

Onderwerp :

Verhoog de prestaties dankzij een optisch dimensioneel meetsysteem.

e-News@KEYENCE
De operationele snelheid van machines verhogen met een optisch meetsysteem
De werktijd van verwerkingsmachines is rechtstreeks van invloed op het productievolume. Verbeter de werktijd van uw verwerkingsmachines met onmiddellijke 'plaatsen-en-drukken' metingen voor een verscheidenheid aan toepassingen met
de IM-8000-reeks.
[Nieuw product] Laserscanmicroscoop met interferentiemeter met wit licht
De triple-scanmicroscoop van KEYENCE maakt het mogelijk om metingen op nano-, micro- en millimeterniveau uit te voeren met één enkel toestel. Leer meer over dit indrukwekkende systeem!
Ontdek hoe Patroonprojectie moeilijke visuele inspecties stabiliseert
Automontage-inspecties zijn over het algemeen instabiel door het grote aantal gelijkaardig gekleurde metalen onderdelen. Gelijktijdige 2D- en 3D-inspectie lost de problemen van conventionele inspecties op.
Voordelige oplossingen met een visiesensor
KEYENCE-sensoren zijn ontworpen om veelvoorkomende differentiatie- en detectieproblemen van gebruikers te helpen oplossen. Ontdek hoe deze technologie valspositieve resultaten kan elimineren en stabiele meetresultaten kan garanderen.
Geef meetresultaten weer op een eenvoudig te begrijpen manier! Meetmethoden voor geperste producten
Er worden tegenwoordig meer eisen gesteld op vlak van de nauwkeurigheid van geperste producten en op vlak van factoren zoals de ontwikkeling van zeer nauwkeurige gietmethoden. Deze gids bevat niet alleen meettips en -trucs, maar ook manieren om meetrapporten te schrijven die klanten en relevante partijen binnen uw bedrijf informatie bieden.
Stabiele detecties, zelfs bij metalen doelen
Introductie van een sensor met volledig spectrum die doelen kan onderscheiden op basis van kleur. Dit maakt stabiele detectie mogelijk van doelen die met conventionele modellen moeilijk te detecteren zijn.
Automatiseringsaanbevelingen voor logistieke centra
Logistieke centra worden geconfronteerd met een groeiende behoefte aan automatisering om aan de toename in de bestellingen te kunnen voldoen. Bekijk een aantal voorbeelden van geautomatiseerde codelezers uit de logistieke sector.
[Nieuw bestand] Uiterst veelzijdig! Succesvolle voorbeelden Ingeschakeld door de ultra-compacte coaxiale laserverplaatsingssensor van KEYENCE
Conventionele contactloze laserverplaatsingssensoren zijn mogelijk niet in staat om voor sommige materialen een nauwkeurige meting uit te voeren.
De CL-3000-reeks is echter een confocale verplaatsingssensor die met alles kan worden gebruikt. Zie hoe de CL-3000-reeks vandaag de dag in de industrie wordt gebruikt.

Technisch e-nieuws

Lees het laatste nieuws over sensoren, visiesystemen, meetinstrumenten, laser markers en microscopen.