1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

27 september 2021

Onderwerp :

[Nieuw product] Codelezer voor logistieke toepassingen

e-News@KEYENCE
[Nieuw product] Codelezer voor logistieke toepassingen
Ontdek de verbazingwekkende kracht van de nieuwe codelezer van KEYENCE die de logistieke industriestandaarden herdefinieert.
Stabiele detecties, zelfs bij metalen doelen
Introductie van een sensor met volledig spectrum die doelen kan onderscheiden op basis van kleur. Dit maakt stabiele detectie mogelijk van doelen die met conventionele modellen moeilijk te detecteren zijn.
Lasersensor met nieuwe functies voor een stabiele differentiatie van elk doel
Wilt u sensorproblemen voorkomen en bent u daarvoor op zoek naar een lasersensor die kan omgaan met verschillend kleuren en materialen? De nieuwe functie die automatisch lichtintensiteit aanpast, zorgt voor een stabiele detectie.
Prestatie-eisen van moderne meetsystemen voor de buitendiameter
Onlangs is inline 100% inspectie een belangrijk onderdeel van de productie geworden. Dit betekent dat inline metingen betrouwbaar, eenvoudig en traceerbaar moeten zijn. Leer alles over meetsystemen van KEYENCE voor de buitendiameter die zowel betrouwbaar als praktisch zijn.
Het beste dimensionale meetsysteem voor gebruik met snijmachines
De IM-8000-reeks kan de afmetingen van bewerkte stukken snel en gemakkelijk meten, waardoor het gebruik van machines en de kwaliteit verbeteren. Dit systeem is ideaal voor gebruik met snijmachines.
Toepassingsvoorbeelden van digitale microscopen: tijd besparen met beelden
Met de VHX-7000-reeks kunnen gebruikers actuele productcondities vastleggen en snel problemen identificeren. Bekijk hoe dit product kan worden gebruikt om minder tijd te besteden aan het oplossen van diverse problemen.
Op materiaal gebaseerde selectiehandleiding voor lasermarkers
Markeren kan op een verscheidenheid van materialen, waaronder metalen, harsen en keramiek, maar ongeacht het doel, is duidelijkheid essentieel. Deze handleiding bevat waardevolle tips voor het kiezen van de beste marker voor elk materiaal en elke methode.
Ontdek de indrukwekkende stabiliteit van een KEYENCE machine vision-systeem
Onderdelen van elektrische voertuigen die in verschillende omgevingen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge kwaliteitsverwachtingen. Het machine vision-systeem van KEYENCE, dat in staat is om tegelijkertijd 2D- en 3D-inspecties uit te voeren, zorgt voor een superieure inspectiestabiliteit om aan die verwachtingen te voldoen.
Ontdek belangrijke oppervlakteverschillen met de 3D-laserscanmicroscoop van KEYENCE
Ga verder dan eenvoudige hoogtemetingen en dimensionale metingen met geavanceerde analyse met behulp van een uitgebreide opstelling van 292 verschillende analyse-instrumenten.