1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief 2021

06 december 2021

Onderwerp :

Helpen Bij Het Personeelstekort Voor Dimensionele Inspecties

e-News@KEYENCE
Hulp bij het oplossen van het tekort aan personeel voor afmetingsinspecties
Vindt u het moeilijk om afmetingsinspecties uit te voeren omdat u niet over voldoende bekwame inspecteurs beschikt? Met de IM-8000-reeks kan iedereen nauwkeurig afmetingen meten.
Installatievoorbeelden van de lasermarker in diverse sectoren
Bekijk verschillende voorbeelden van lasermarkertoepassingen, gerangschikt per bedrijfstak. Hier vindt u tips en trucs voor het verbeteren van diverse processen in verschillende sectoren, waaronder de volgende industrietakken: automobiel, elektronische apparaten, de voedingsmiddelen en de farmaceutica.
LASEROPLOSSINGEN
~ Auto-editie ~
In deze handleiding vindt u meer informatie over verschillende oplossingen in de auto-industrie! Zorg voor vertrouwen met KEYENCE-lasersensoren. Bekijk het zelf maar eens.
[Nieuw product] Geïntegreerd drievoudig principe 3D-laserscannermicroscoop
Met drie verschillende scanprincipes kan deze microscoop metingen uitvoeren op nanometer- en micrometerniveau. Een brede reeks metingen wordt ondersteund, waaronder zeer nauwkeurige profiel- en ruwheidsmetingen.
De verwerkingscapaciteit verhogen met codelezers
Een groot probleem op productie- en logistieke vestigingen zijn leesfouten die worden veroorzaakt door slijtage en lekkage.
De SR-5000 verhoogt de verwerkingscapaciteit door de leessnelheid te verbeteren.
Nieuwe 2D/3D-laserscanner met hoge snelheid!
Ontdek de nieuwste functies van KEYENCE, waaronder automatische profielaanpassing, automatische doeldetectie en lasinspectie. Deze kenmerken zorgen voor een stabiele meting die niet wordt beïnvloed door de gebruiksomgeving.
Nuttige informatie over microscopen voor waarneming en analyse
In deze handleiding vindt u 10 feiten waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een microscoop aanschaft. Ontdek hoe u snel en nauwkeurig vergrote waarnemingen en analyses uitvoert.
Gebruik multispectrale verlichting om de compatibiliteit van machine vision te verbeteren
Een goede verlichting is een belangrijke factor bij het stabiliseren van vormgevingsinspecties. Zie hoe de alles-in-één verlichting van KEYENCE kan helpen de inspectie te stabiliseren met drie verschillende beeldvormingsmodi.
Een stevige lasersensor voor gebruik in elke omgeving
De technologie, die KEYENCE ontwikkelde, maakt stabiele detecties mogelijk, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Door het uitgebreide aanbod aan sensorkoppen kunnen sensors op vrijwel alle reeds aanwezige apparatuur geïnstalleerd worden.