1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

17 januari 2022

Onderwerp :

Snelle dimensionale metingen door het doel eenvoudigweg op de objecttafel te plaatsen

e-News@KEYENCE
Snelle dimensionale metingen door het doel eenvoudigweg op de objecttafel te plaatsen
De IM-8000-reeks maakt dimensionale metingen kinderspel. Plaats het doel gewoon op de objecttafel voor automatische meting met nauwkeurige, betrouwbare resultaten voor alle gebruikers.
Stabiele detectie, overal, met een omgevingsbestendige laserverplaatsingssensor
Omgevingslicht en schaduwen kunnen problemen veroorzaken met conventionele machine vision. De IX-reeks van KEYENCE bevat een beeldvormende sensor en een detectielaser voor stabiele, probleemloze detectie.
10 aandachtspunten bij de aankoop van een microscoop
Ontdek wat er mogelijk is met een digitale microscoop van KEYENCE. Gebruik deze gids als referentie wanneer u overweegt een microscoop te gebruiken.
Verbetering van de kwaliteit van elektrische voertuigen met machine vision
Omvormers en elektronische regeleenheden zijn essentiële onderdelen in elektrische voertuigen en inspecties van deze onderdelen zijn van essentieel belang om de kwaliteit van het product te handhaven. Zie hoe machine vision wordt gebruikt voor dergelijke inspecties in diverse productietoepassingen.
Voorbeelden van metingen met laserverplaatsingssensoren over de hele wereld - Motoren
Zie hoe laserverplaatsingssensors van KEYENCE over de hele wereld worden gebruikt voor metingen. Deze voorbeelden zijn toegespitst op motoren, waarvoor de vraag snel toeneemt naarmate elektrische voertuigen populairder worden.
Een nieuwe standaard voor veiligheidslaserscanners
Telkens als de scanner iets detecteert, moet hij verbinding maken met een pc om de oorzaak te controleren, wat heel omslachtig is.
Bij de SZ-V-reeks is een afneembaar beeldscherm beschikbaar voor het controleren van de oorzaken.
[Nieuw product] Uiterst nauwkeurig 3D-profielmeetsysteem voor glanzende en zwarte doelen
Een dynamisch bereik dat 1000 keer groter is dan dat van het vorige model maakt dit nieuwe systeem geschikt voor het meten van glimmende voorwerpen en voorwerpen met weinig lichtreflectie, wat moeilijk kan zijn voor optische profielmeetsystemen.
Verbeter de werking met basisbeginselen van 2D-codes
Aangezien traceerbaarheid steeds meer ingang vindt, worden producten steeds vaker gemerkt met 2D-codes. Kom meer te weten over de basisprincipes van 2D-codes en hoe ze uw bedrijf kunnen helpen.
Toepassingsvoorbeelden voor lasermarkers en 2D-codelezer
Het markeren en lezen van codes zijn essentiële stappen in het fabricageproces. Ontdek hoe KEYENCE kan helpen door actuele toepassingsvoorbeelden te bekijken waarbij zowel lasermarkers als codelezers worden gebruikt.