1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

31 januari 2022

Onderwerp :

Globale meetvoorbeelden met laser-verplaatsingssensoren in de voedingsmiddelen- en verpakkingssector

e-News@KEYENCE
Globale meetvoorbeelden met laser-verplaatsingssensoren in de voedingsmiddelen- en verpakkingssector
Zie hoe laser-verplaatsingssensoren van KEYENCE over de hele wereld worden gebruikt met deze meetvoorbeelden. Deze sensoren kunnen helpen te voldoen aan de huidige toegenomen vraag naar kwaliteitsgaranties op het gebied van hygiëne en veiligheid.
Introductie van een geavanceerde microscoop met een nieuw waarnemingsprincipe
Met de optische schaduweffectmodus van KEYENCE kunnen zelfs minieme onregelmatigheden duidelijk worden waargenomen. Zie hoe deze geavanceerde microscoop in diverse toepassingen wordt gebruikt.
Moeite bij metingen met optische comparatoren en meetmicroscopen?
Het optisch meetsysteem uit de IM-8000-reeks maakt meten eenvoudig met nauwkeurige, foutloze resultaten voor alle gebruikers.
Verlichting: het geheim van stabiele beeldinspectie
Om de haalbaarheid en stabiliteit van inspecties met een machine vision te garanderen, moeten de vastgelegde beelden bruikbaar zijn voor de noodzakelijke inspectie-items. Krachtige verlichting van KEYENCE maakt stabiele inspectie mogelijk, zelfs wanneer inspectie met normale verlichting niet stabiel is.
[Nieuw product] Een contactloos, zeer nauwkeurig 3D-meetsysteem dat alles kan meten
De VR-6000-reeks reproduceert dwarsdoorsnedevormen door doelen te meten terwijl ze roteren. Meet nauwkeurig en gemakkelijk de dikte en diepte zonder doelen te hoeven snijden.
Stabiele detecties, zelfs bij metalen doelen
Introductie van een sensor met volledig spectrum die doelen kan onderscheiden op basis van kleur. Dit maakt stabiele detectie mogelijk van doelen die met conventionele modellen moeilijk te detecteren zijn.
Indrukwekkende statische elektriciteit eliminatieprestaties zelfs zonder lucht
De SJ-H-reeks is verkrijgbaar met of zonder lucht om te voldoen aan de statische eliminatiebehoeften van diverse omgevingen. Profiteer van statische eliminatie met hoge snelheid door een gecontroleerde stroom van gegenereerde ionen.
Toepassingsvoorbeelden van codelezers in de automobielindustrie
Elektrificatie komt snel op in de automobielindustrie en 2D-codes worden algemeen gebruikt voor onderdelenbeheer. Deze verzameling voorbeelden biedt inzicht in de belangrijkste punten voor het lezen van codes.
De definitieve handleiding voor 2D-code!
Leer de grondbeginselen van het markeren van 2D-codes met lasermarkeersystemen. Deze handleiding bevat nuttige informatie voor concrete toepassingen, waaronder tips voor het markeren op metaal en kunststof.