1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

14 februari 2022

Onderwerp :

Revolutionair visiesysteem voor geheel nieuwe inspectievoorstellen

e-News@KEYENCE
Revolutionair visiesysteem voor geheel nieuwe inspectievoorstellen
Introductie van een alles-in-één-camerasysteem met ultrahoge resolutie dat geschikt is voor diverse beeldinspecties, van inspecties met meerdere camera's tot op robots gemonteerde camera-inspecties. Ervaar de kracht van inspectie met hoge snelheid en hoge nauwkeurigheid.
Verbetering van problemen met gezichtsveld en diepte
Om met conventionele systemen een breed gezichtsveld en een grote scherptediepte te verkrijgen, moeten meerdere codelezers en bewegende onderdelen worden gebruikt.
De SR-5000-reeks vervult al deze functies, waardoor u slechts een apparaat nodig heeft. Ontdek het met deze installatievoorbeelden.
Eenvoudige uitlijning van straalassen van veiligheidslichtgordijnen
KEYENCE maakt gebruik van zeer zichtbare laserverlichting om het uitlijnen van de straalassen van lichtgordijnen zeer gemakkelijk te maken.
De nieuwste microscopen met verbeterde kwantificerings- en meetfuncties
De VHX-7000-reeks bevat betere camerafuncties voor uiterst nauwkeurige analyseresultaten. De resultaten kunnen ook met één klik in een rapport worden weergegeven.
Reflecterende laserdifferentiatiesensor met automatische kalibratiefunctie
Doelen met glanzende en afgeronde oppervlakken kunnen leiden tot storingen in de sensoren. Bij de IL-reeks worden de instellingen automatisch aangepast aan het doel, voor eenvoudige en stabiele detectie.
[Nieuw product] Confocale 3D-laserscanmicroscoop voor metingen tot op 1 μm nauwkeurig
De nieuwste VK-X3000-reeks van KEYENCE is in staat tot nauwkeurige 3D-metingen van vormen die zo klein zijn als 1 μm. Dankzij onze eigen technologie kunnen ook transparante voorwerpen en spiegeloppervlakken worden gemeten.
Dimensionale meetsystemen voor 2D- en 3D-metingen
Meten met de IM-8000-reeks is heel eenvoudig: plaats het doel en druk op een knop. Contact makende sondes, een eenheid die om zijn as draait, en diverse andere optionele hulpmiddelen maken metingen voor heel wat toepassingen mogelijk.
De definitieve handleiding voor 2D-code!
Leer de grondbeginselen van het markeren van 2D-codes met lasermarkeersystemen. Deze handleiding bevat nuttige informatie voor concrete toepassingen, waaronder tips voor het markeren op metaal en kunststof.
Meetvoorbeelden voor essentiële onderdelen van geautomatiseerd rijden en ADAS-gerelateerde onderdelen
Blader door meetvoorbeelden van over de hele wereld die laser-verplaatsingssensoren van KEYENCE gebruiken, waaronder ADAS-componenten - essentiële onderdelen die fungeren als de ogen bij geautomatiseerd rijden.