1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

14 maart 2022

Onderwerp :

[Nieuw product] Eindelijk een microscoop die elementen kan identificeren.

e-News@KEYENCE
[Nieuw product] Eindelijk een microscoop die elementen kan identificeren
Dit product is uitgerust met een element-analyse-functie, waar veel van onze klanten om hebben gevraagd. Bevestig de compacte kop simpelweg aan de microscoop om met één toestel doelen te bekijken, vast te leggen, te meten en te analyseren.
[Nieuw product] Een omklembare debietmeter die overal kan worden gebruikt
• Meting op slangen, hogedrukslangen en buizen
• Debietmeting van chemicaliën, olie en vloeistoffen onder hoge temperatuur
Ongeacht de leiding, de vloeistof of de status kan men met dit product het debiet gemakkelijk meten zonder dat het leidingwerk moet worden aangepast.

Visiegeleide robotica van een fabrikant van machine vision
Vandaag gebeurt automatisering door middel van industriële robots steeds vaker. Bekijk eens de visiegeleide robotica die met uiterste nauwkeurigheid zijn gemaakt door een fabrikant van ‘machine vision.
Direct tot 300 afmetingen
De IM-8000-reeks geeft een goedkeurend of afkeurend oordeel door onmiddellijk tot 300 afmetingen te meten, zodat ingewikkelde dimensionale meetinspecties gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Alle meetresultaten worden ook automatisch geregistreerd.
Verbeter logistieke werkplekken drastisch! Verhoogde leessnelheid voor hogere werkefficiëntie
Het uitstekende afleesbereik van de
BT-A700-reeks gaat van 2,5 cm tot 10 m. Dit maakt een onmiddellijke aflezing mogelijk. Hij kan ook tekst lezen, wat een nuttige functie is bij het optimaliseren van logistieke werkplekken.
Codelezers, de sleutel tot het verhogen van de doorvoer
Hebt u ooit ondervonden dat de afleesprestaties van codelezers problemen opleveren bij het optimaliseren van logistieke lijnen? Leer meer over voorbeeldoplossingen met de focus op lijnsnelheid.
Voor iedereen die niet tevreden is met de zoomfactor van hun microscoop
• Het verhogen van de zoomfactor leidt nog steeds niet tot duidelijke beelden.
• De huidige zoomfactor is niet voldoende.
Laat de VK-X3000-lasermicroscoop met hoge zoomfactor van KEYENCE deze problemen oplossen met 50x tot 28800x waarneming.
Ontdek de gids die u helpt bij de keuze van een lasermarker
Lasermarkertypes variëren naar gelang van de golflengte van het licht. Bovendien zijn verschillende types geoptimaliseerd voor het markeren en bewerken van verschillende materialen. Neem een kijkje in deze gids die de kenmerken van de verschillende types op een gemakkelijk te begrijpen manier samenvat.
Ionisatoren die iedereen onmiddellijk kan gebruiken
De originele technologie van KEYENCE maakt het gemakkelijk om de elektrostatische lading van doelen te bepalen met functies voor het detecteren van de lading en het genereren van alarmsignalen. Dit product, dat kan worden gebruikt om maatregelen tegen statische elektriciteit te nemen, wordt nog dezelfde dag verzonden.
Voorbeelden van metingen met een globale laserverplaatsingssensor - lithium-ionbatterijen
Zie hoe laserverplaatsingssensoren van KEYENCE worden gebruikt voor metingen door fabrikanten over de hele wereld. Wij hopen dat deze informatie zal helpen uw problemen op te lossen.