1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

11 april 2022

Onderwerp :

Een ionisator die op betrouwbare wijze statische elektriciteit elimineert, zelfs van lichte doelen

e-News@KEYENCE
Een ionisator die op betrouwbare wijze statische elektriciteit elimineert, zelfs van lichte doelen
De SJ-H-reeks kan statische elektriciteit elimineren zonder lucht te blazen, waardoor een betrouwbare statische eliminatie van elk doel mogelijk is, inclusief lichte of dunne onderdelen en kleine doelen.
De omtrek van doelen in enkele seconden meten
De IM-8000-reeks kan automatisch de omtrek meten van doelen met driedimensionale vormen, waardoor de tijd die aan dimensionale meetwerkzaamheden wordt besteed, wordt verkort.
[Nieuw product] Maak kennis met de ultracompacte digitale CMOS-lasersensor van KEYENCE
Drie hoofdkenmerken van de gloednieuwe digitale CMOS-lasersensor van KEYENCE:

• Ultracompacte afmetingen voor flexibele installatie
• Stabiele detectie voor elk materiaal en elke omgeving
• Eenvoudige, intuïtieve bediening zonder dat er instructiehandleidingen nodig zijn
Voorbeelden van lasermarkering op onderdelen voor elektrische voertuigen
Naarmate de verschuiving naar elektrische voertuigen zich doorzet, veranderen ook de producten en toepassingen waarvoor lasermarkeringen nodig zijn. Leer aan de hand van 22 specifieke toepassingsvoorbeelden meer over de belangrijkste doeleinden en toepassingen van lasermarkering en de nieuwste trends.
Belangrijkste punten voor analyse van vreemd materiaal met een digitale microscoop
In diverse industrieën moet vreemd materiaal worden geanalyseerd en moet de reinheid worden gecontroleerd. Leer tips en trucs voor zeer nauwkeurige en geautomatiseerde metingen met een digitale microscoop.
De logistieke efficiëntie verbeteren met een handheld computer
De handheld computers van KEYENCE zijn in staat codes te lezen op afstanden tussen 2,5 cm en 10 m zonder van toestel te moeten veranderen. Profiteer van nauwkeurige, stabiele lezing met meer comfort en snelheid.
De verwerkingscapaciteit verhogen met codelezers
Een groot probleem op productie- en logistieke vestigingen zijn leesfouten die worden veroorzaakt door slijtage en lekkage. De SR-5000 verhoogt de verwerkingscapaciteit door de leessnelheid te verbeteren.
[Verzending op dezelfde dag!] Onderhoudsvrij meetinstrument voor buitendiameters
De LS-9000-reeks is beschikbaar voor verzending op dezelfde dag en is een zeer nauwkeurige optische micrometer die automatisch de uitloop en schuinstand van het doel corrigeert. Neem contact op met KEYENCE om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.
Ontdek de indrukwekkende stabiliteit van een KEYENCE machine vision-systeem
Onderdelen van elektrische voertuigen die in verschillende omgevingen worden gebruikt, moeten voldoen aan hoge kwaliteitsverwachtingen. Het machine vision-systeem van KEYENCE, dat in staat is om tegelijkertijd 2D- en 3D-inspecties uit te voeren, zorgt voor een superieure inspectiestabiliteit om aan die verwachtingen te voldoen.
Een contactloos profielmeetsysteem dat glanzende en zwarte doelen meet
Contactloze meetsystemen hebben moeite met glanzende en zwarte materialen. Het nieuw uitgeruste HDR-scanalgoritme maakt een brede reeks metingen van deze materialen mogelijk.