1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

08 juni 2022

Onderwerp :

Nooit meer wachten op metingen

e-News@KEYENCE
Nooit meer wachten op metingen
Heeft u problemen met dimensionale metingen die te moeilijk of te tijdrovend zijn met schuifmaten? De IM-8000-reeks zorgt ervoor dat elke gebruiker eenvoudig en snel metingen kan uitvoeren.
[Nieuw product] Introductie van verbeterde analyse met
de VHX-7000N-microscoop
Profiteer van analyses met een hoge resolutie van 4K en een uiterst gedetailleerde analyse van ongelijke oppervlakken met geavanceerde belichting. Ook diverse andere analysetaken kunnen met de digitale microscoop worden uitgevoerd, waaronder elementaire analyse tijdens de waarneming.
[Nieuw product] Maak kennis met de ultracompacte digitale CMOS-lasersensor van KEYENCE
Drie hoofdkenmerken van de gloednieuwe digitale CMOS-lasersensor van KEYENCE:
• Ultracompacte afmetingen voor flexibele installatie
• Stabiele detectie voor elk materiaal en elke omgeving
• Eenvoudige, intuïtieve bediening zonder dat er instructiehandleidingen nodig zijn
Voorbeelden van metingen met een globale laserverplaatsingssensor - lithium-ionbatterijen
Zie hoe laserverplaatsingssensoren van KEYENCE worden gebruikt voor metingen door fabrikanten over de hele wereld. Wij hopen dat deze informatie zal helpen uw problemen op te lossen.
Logistieke operaties vereenvoudigen met een handheld computer
Bent u het beu om van en op vorkheftrucks te stappen om barcodes te scannen? Vereenvoudig de werkzaamheden en verbeter de efficiëntie met de BT-A700, die codes onmiddellijk kan lezen op een afstand tot 10 m.
Voorbeeld van codetoepassingen in de voedings-, farmaceutische en cosmetische industrie
De voedings-, farmaceutische en cosmetische industrie stellen strenge veiligheidseisen. Deze verzameling toepassingsvoorbeelden laat zien hoe 2D-codes worden gebruikt voor traceerbaarheid en controle op het mengen van verkeerde producten.
Machine vision uitgerust met LED-verlichting in acht kleuren bieden krachtige ondersteuning voor automatisering en personeelsreductie
KEYENCE stelt met trots zijn gloednieuwe inspectiealgoritme voor dat mogelijk is dankzij de alles-in-één verlichting in acht kleuren. Dit biedt uitstekende controle voor kleur, vorm, glans en doelvariatie.
[Nieuw product] VR-6000 instant 3D profielmeter voor nauwkeurig scannen, zelfs van zeer kleine punten
Met een nauwkeurige scan met een resolutie van 0,1 μm en een herhaalbaarheid van 0,4 μm maakt hij gebruik van het gepatenteerde algoritme van KEYENCE om zelfs glanzende oppervlakken te kunnen meten.
Een nieuwe generatie lasermarkers die bijdraagt tot fabriek DX (digitale transformatie)
KEYENCE heeft lasermarkers op de markt gebracht die markeringsgegevens kunnen beheren en gebruiken. Bekijk voorbeelden van gegevensanalyse en procesbeheer die fabriek DX kunnen helpen verbeteren.
Moe van het wachten op de levering van contactsensoren?
Ontdek contactsensoren met kortere levertijden. Neem contact op met KEYENCE voor meer informatie over hoe u met snellere leveringen sneller producten kunt verkrijgen en deadlines kunt halen.