1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

20 juni 2022

Onderwerp :

[Nieuw] AI Vision sensor voor aanwezigheidscontrole en differentiatie

e-News@KEYENCE
[Nieuw] AI Vision sensor voor aanwezigheidscontrole en differentiatie
De IV3-reeks met ingebouwde AI bepaalt automatisch de beeldomstandigheden en detectie-instellingen voor optimale detectie, ongeacht de gebruiker. Dit maakt aanwezigheidscontrole en differentiatie eenvoudiger dan ooit.
Eenvoudige uitlijning van straalassen van veiligheidslichtgordijnen
KEYENCE maakt gebruik van zeer zichtbare laserverlichting om het uitlijnen van de straalassen van lichtgordijnen zeer gemakkelijk te maken.
Barcodes lezen tot op 10 m afstand voor betere logistieke operaties
KEYENCE handheld computers kunnen barcodes lezen vanop 2,5 cm tot 10 m afstand. Deze ongelooflijke leesprestaties lossen diverse ophaal- en afleverproblemen in de logistieke sector op voor een betere operationele efficiëntie.
Minimaliseer verspilde materiaalkosten om het foutenpercentage te verlagen
Het optisch meetsysteem uit de IM-8000-reeks van KEYENCE kan onmiddellijk meerdere onderdelen tegelijk meten. Dit product kan gemakkelijk door iedereen worden gebruikt om de frequentie van dimensionale metingen te verhogen.
Een verzameling van 16 contrastrijke toepassingen met uv-lasermarkers
Uv-lasermarkers maken gebruik van de uv-golflengte, die een derde van de lengte van de standaardgolflengte bedraagt.
Daarom kunnen zij worden gebruikt voor contrastrijke markering van diverse materialen. In deze gids vindt u voorbeelden van deze markeringen.
[Nieuw product] Stabiele inline, 100% inspecties met beeldanalyse
De TM-X5000-reeks van KEYENCE maakt gebruik van een zeer stabiel meetprincipe om een stabiele 100%-inspectie te garanderen, van inline dimensionale metingen tot inspectie op vreemde deeltjes.
Confocale 3D-laserscanmicroscoop voor metingen tot op 1 μm nauwkeurig
De nieuwste VK-X3000-reeks van KEYENCE is in staat tot nauwkeurige 3D-metingen van vormen die zo klein zijn als 1 μm. Dankzij onze eigen technologie kunnen ook transparante voorwerpen en spiegeloppervlakken worden gemeten.
Voorbeelden van tekenherkenning voor machine vision
Ooit problemen gehad met machine vision om tekens te inspecteren of codes te lezen? Deze insteltips kunnen een aantal problemen helpen oplossen.
Essentiële basiskennis voor 2D-codes
Ongeacht de bedrijfstak worden 2D-codes algemeen gebruikt voor het beheer van producten en het vastleggen van informatie. Dit boekje biedt basiskennis over codetypes en -structuren die u bij uw activiteiten kunt gebruiken.
Editie Onderhoud: Voorbeeldobservaties met digitale microscoop
Bekijk voorbeelden uit 12 verschillende industrietakken, variërend van de productie van auto en elektrische/elektronische apparaten tot voedingsmiddelen en geneesmiddelen. Ontdek de verschillende verbeteringen die de VHX-7000-reeks mogelijk maakt.