1. Home
  2. Nieuws & events
  3. Nieuwsbrief
  4. Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

18 juli 2022

Onderwerp :

Het definitieve 2D-code handboek!

e-News@KEYENCE
De definitieve handleiding voor 2D-code!
Leer de grondbeginselen van het markeren van 2D-codes met lasermarkeersystemen. Deze handleiding bevat nuttige informatie voor concrete toepassingen, waaronder tips voor het markeren op metaal en kunststof.
Schakel over van een contactprofielscanner naar een contactloos 3D-meetsysteem
Ontdek hier de kenmerken van zeer veelzijdige meetmachines die stabiele metingen bieden vanuit vier verschillende perspectieven. En kom de unieke voordelen te weten van contactloze 3D-meetsystemen van KEYENCE.
De kracht van AI benutten met vision-sensoren uit de IV3-reeks
De ingebouwde AI van de IV3-reeks regelt automatisch de belichting voor detectiebeelden, zodat alle gebruikers zeer nauwkeurig kunnen detecteren.
Toepassingsvoorbeelden uit de TM-X5000-reeks in de medische industrie
De strenge kwaliteitseisen van de medische industrie vereisen strenge 100%-inspecties. Ontdek hoe het telecentrische meetsysteem van KEYENCE uiterst nauwkeurige, inline metingen mogelijk maakt voor de aanpak van een breed scala aan problemen.
Waarom mensen KEYENCE kiezen voor beeldinspectie - editie voor de auto-industrie
Voor de productie van auto-onderdelen is een hoog kwaliteitsniveau vereist. Ontdek hoe KEYENCE-producten worden gebruikt in beeldgebaseerde inspecties om hoge kwaliteit te handhaven en aan strenge normen te voldoen.
Verbeter de kwaliteit met meer steekproefsgewijze inspecties
Soms is er gewoon niet genoeg tijd om het aantal inspecties te verhogen. De IM-reeks maakt het uitbreiden van het aantal inspecties ongelooflijk eenvoudig met de mogelijkheid om metingen uit te voeren door gewoon het doel te plaatsen en op een knop te drukken.
Tips voor een drastische verbetering van de efficiëntie van de analyse van vreemde deeltjes
Verontreiniging door vreemd materiaal is een groot probleem op elke productielocatie. Ontdek nuttige manieren om de kwaliteit te controleren met deze verzameling waarnemingsvoorbeelden waarbij gebruik wordt gemaakt van de microscopen uit de VHX-7000-reeks van KEYENCE.
[Nieuw product] Maak kennis met de ultracompacte digitale CMOS-lasersensor van KEYENCE
Drie hoofdkenmerken van de gloednieuwe digitale CMOS-lasersensor van KEYENCE:
• Ultracompacte afmetingen voor flexibele installatie
• Stabiele detectie voor elk materiaal en elke omgeving
• Eenvoudige, intuïtieve bediening zonder dat er instructiehandleidingen nodig zijn
Voorbeeld van codetoepassingen in de voedings-, farmaceutische en cosmetische industrie
De voedings-, farmaceutische en cosmetische industrie stellen strenge veiligheidseisen. Deze verzameling toepassingsvoorbeelden laat zien hoe 2D-codes worden gebruikt voor traceerbaarheid en controle op het mengen van verkeerde producten.
Barcodes lezen op afstand met een KEYENCE Logistics-handheld computer
Met het grote scherm, het lichte ontwerp en de bediening met één hand is de BT-A700-reeks een revolutionaire alles-in-één handheld computer ontworpen voor gebruiksgemak.